Απτόητη από τις αντιδράσεις στις φωτογραφίες της οικογένειας Πατούλη στο χρυσοποίκιλτο σαλόνι τους, η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη, έκανε μια χολιγουντιανή φωτογράφηση για το Down Town που συνοδεύεται από δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Η Μαρίνα Πατούλη δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν την ενοχλεί καθόλου που την αποκαλούν «Barbie», διότι, όπως λέει: «Δεν μασάω. Θα με ανησυχούσε αν σταματούσαν να λένε για εμένα. Εντάξει, το Barbie έχει καθιερωθεί. Αλλά το κλασσικό υποκοριστικό είναι το «Πατούλαινα». Εδώ στις απονομές με προσφώνησαν έτσι…»

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί επί 30 χρόνια και γνωρίστηκαν με έναν κεραυνοβόλο έρωτα, όταν είχε πάει διακοπές στην Πάρο, αφού τελείωσε τις Πανελλήνιες, δηλώνει ότι δεν την καταπίεσε ποτέ, στη ζωή ή τις στιλιστικές της επιλογές, καθώς είναι «μια κατηγορία από μόνη της», αλλά δεν θα του άρεσε να κάνει γυμνή φωτογράφηση.

Δηλώνει επίσης ότι θα εμφανιζόταν άνετα στο «Dancing with the stars», αν και θα ήταν «δυσάρεστη έκπληξη» για τον δήμαρχο Αμαρουσίου, διότι δεν του αρέσει το lifestyle…

Αναφερόμενη σε παλιότερη δήλωσή της, ότι ο Γιώργος Πατούλης μοιάζει στον Τζορτζ Κλούνεϊ, απάντησε χαρακτηριστικά: «Το είπα για πλάκα. Γιατί με εκνεύρισε η δημοσιογράφος που μου είπε ότι ο Βαρουφάκης είναι ο πιο ωραίος άντρας. Και της είπα: “Σιγά μωρέ τον Βαρουφάκη, εγώ έχω τον Πατούλη”».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις