Η Έλεν ντε Τζενέρις και η σύντροφός της Πόρσια ντε Ρόσι, απέκτησαν παιδί, όπως έγινε γνωστό και πολλοί αναρωτήθηκαν αν στις ΗΠΑ επιτρέπεται η υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

Στην πραγματικότητα το ζεύγος απέκτησε όντως ένα «Παιδί», πρόκειται όμως για ένα κουταβάκι που οι δυο τους ονόμασαν Kid. Η Έλεν ντε Τζενέρις, που διακρίνεται για το χιούμορ της το ανακοίνωσε λέγοντας: «Έτσι, αποκτήσαμε κι εμείς παιδί»!

Συνεχίζοντας την «εξομολόγηση» στους τηλεθεατές της για το νέο μέλος της οικογένειας, είπε ακόμα ότι το εννιά εβδομάδων κουταβάκι τα πάει πολύ καλά με τους δύο άλλους σκύλους του ζευγαριού, την Άγγι και τον Γουλφ, αν και η… σχέση του με την ίδια έχει κάποια προβλήματα.

«Ναι, είναι πολύ χαριτωμένο», είπε δείχνοντας την φωτογραφία του. «Θα σας πω όμως τι δεν είναι χαριτωμένο, που ξυπνάει στις 11, στη 1, στις 3 και στις 5 το πρωί. Και στις 5, τέλος, αυτό ήταν, ξύπνησε», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Παίρνω έτσι μια ιδέα τι σημαίνει να είσαι μητέρα και αυτό μπορεί να είναι τρελό»!

Όσο για το πώς πήραν την απόφαση για το όνομα; «Τον βγάλαμε Παιδί, γιατί, ξέρετε όλοι ρωτάνε συνέχει αν θα αποκτήσουμε παιδί… Ε, τώρα μπορώ να απαντώ, “έχουμε Παιδί” και έτσι μπορεί να σταματήσουν»!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις