Μια από τις πιο άγριες σκηνές στην εξαιρετική «Επιστροφή» του Αλεχάντρο Ινιαρίτου είναι εκείνη που ο πρωταγωνιστής Λεονάρντο ντι Κάπριο δέχεται επίθεση από μια αρκούδα, η οποία τον ξεσκίζει, στην κυριολεξία.

Τα ανατριχιαστικά τραύματα που προκαλεί το ζώο είναι κάτι παραπάνω από ρεαλιστικά και για να κινηματογραφηθούν ο ηθοποιός συνεργαζόταν με τον make up artist Ντάνκαν Τζέιμς περισσότερο από πέντε ώρες κάθε μέρα, μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σκηνής.

Ο Τζέιμς που είναι υποψήφιος για Όσκαρ (όπως και ο Ντι Κάπριο), πόσταρε την φωτογραφία στην οποία προετοιμάζει τον Λεό, με αποτέλεσμα να την δουν πάνω από 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι μέχρι στιγμής.

Ο make up artist μαζί με όλο το team του, έκανε ενδελεχή έρευνα, βρίσκοντας ιατρικές πληροφορίες για ανάλογα τραύματα και την πορεία της επούλωσής τους. Στη συνέχεια, έφτιαξαν ένα καλούπι από το σώμα του 41χρονου σταρ, ώστε βασισμένοι σ΄ αυτό να δημιουργήσουν τις ψεύτικες ουλές και πληγές, τις οποίες κατάφεραν να κάνουν να αιμορραγούν, όπως απαίτησε ο σκηνοθέτης Αλεχάντρο Ιναρίτου.

Επίσης έφτιαξαν επίσης πολλές μικρότερες πληγές και κοψίματα τα οποία εφάρμοσαν στο πρόσωπο του Ντι Κάπριο, ενώ δημιούργησαν έναν ψεύτικο λαιμό από σιλικόνη, ο οποίος έβγαζε φουσκάλες και αιμορραγούσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις