«Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε». Παρά τα όσα έχει σούρει κατά καιρούς κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου η τηλεκριτικός και τηλεπερσόνα πλέον Ντέπυ Γκολεμά, δέχτηκε πρόσκληση για την εκπομπή του και φυσικά την αποδέχθηκε. Συνέχισε δε την κριτική της στον «αέρα» αλλά και ο παρουσιαστής δεν την άφησε αναπάντητη:

«Δεν θα μπω σε διαδικασία να σου την πω. Με προκαλείς και σου απαντάω. Εγώ πιο πολύ απαντάω, παρά ξεκινάω τη συζήτηση. Έγινες εσύ παρουσιάστρια, μην γίνω εγώ τηλεκριτικός. Εσύ το ξεκίνησες. Είμαι περήφανος για τα ριάλιτι που έχω κάνει. Και για το “Survivor” και για τη “Φάρμα”. Κάνω όσο καλύτερες εκπομπές μπορώ. Αν δεν σε έχω δικαιώσει σαν τηλεθεάτρια, σου ζητάω συγγνώμη και το λέω χωρίς κανέναν εμπαιγμό. Έχω δικαιώσει πάρα πολύ κόσμο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν δεν σου αρέσω σαν παρουσιαστής, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν άλλα… 149 κανάλια που μπορείς να δεις ό,τι θέλεις», είπε στην τηλεκριτικό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Ντέπυ Γκολεμά του απάντησε: «Θα κάνουμε την εκπομπή και μετά θα βγαίνεις σε άλλες εκπομπές και θα λες πάλι τα ίδια; Μην μου πεις ότι θέλεις να γίνει και τηλεκριτικός; Μου έχεις πει τέρατα! Είσαι περήφανος για τα ριάλιτι; Τι να σου πω αγόρι μου… Αυτό που πήγα εγώ δεν ήταν ριάλιτι, μην το συνεχίζεις… Δεν ήταν ριάλιτι αγοράκι μου, δεν ήταν ριάλιτι, εντάξει; Θα σου έλεγα να κάνεις καλύτερες εκπομπές. Έχεις δικαιώσει πολύ κόσμο, αλλά καλό είναι να ζητάς και συγγνώμη!».

«Για πρώτη φορά, μια χαρά τα πήγαμε. Τη δεύτερη, θα σκοτωθούμε!» είπε κλείνοντας η Ντέπυ Γκολεμά, με τον παρουσιαστή να συναινεί και να προσθέτει: «Είναι στο αίμα της! Της την δίνει η φάτσα μου, το καταλαβαίνεις;».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις