Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ανέκαθεν είχε μια χαρακτηριστική προσωπική αισθητική και το ιδιαίτερο στιλ του, το οποίο ακολουθούν και τα παιδιά του, έχει κάνει σχολή την οποία κάποιοι ορίζουν ως glamour kitsch.

Στα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ με τα οποία κυκλοφορεί, φωτογραφίζεται και ανεβαίνει στην πίστα είναι εμφανής η ύπαρξη των στρας, στα οποία φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ο cult τραγουδιστής αποφάσισε πρόσφατα να στολίσει και το αυτοκίνητό του: Με 1000 κρύσταλλα Swarovski έδωσε μία διαφορετική όψη στην «Αlfa Romeo» που οδηγεί.

Ο τραγουδιστής έχει στολίσει με κρύσταλλα Swarovski το τιμόνι, τον λεβιέ ταχυτήτων, το χειρόφρενο και ολόκληρο το ταμπλό.

Και δεν έδωσε μια «περιουσία» για να το κάνει αυτό. Όπως εξηγεί σε καθημερινή εφημερίδα «ξήλωσα παλιά κοστούμια μου που δεν φορούσα πια ενώ πήρα και παλιά παπούτσια της Αννούλας τα οποία είχε φέρει από την Αμερική. Έχει 1000 κομμάτια επάνω του και σκέφτομαι να προσθέσω κι άλλα».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μάλιστα δήλωσε πως έχει σκεφτεί να στολίσει το εξωτερικό του αυτοκινήτου του αν και θα ήταν λίγο επικίνδυνο όπως λέει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις