Ο Ιωάννης Μελισσανίδης παρακολούθησε τη συναυλία της Νανάς Μούσχουρη στο Άμστερνταμ και πόσταρε δύο φωτογραφίες στο facebook.

“Σ΄ ευχαριστώ για την φιλία σου, σ΄ ευχαριστώ για όλα” έγραψε στο προφίλ του, ως λεζάντα στις φωτογραφίες, ενώ παρακάτω ανέλυσε την άποψή του για κάποια σχόλια που αφορούν δηλώσεις της Νανάς Μούσχουρη.

«Με απόλυτο σεβασμό προς όλους τους φίλους και φίλες της σελίδας μας, θα ήθελα να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία απ’ όσες φορές έτυχε να βρεθώ σε συναυλίες εκτός Ελλάδας της κ Μούσχουρη.

Πάνω στο πόντιουμ την έχω ακούσει να λέει το πόσο υπερήφανη είναι που είναι Ελληνίδα και για τον αγώνα που δίνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Δεν μπορώ να τοποθετηθώ για δηλώσεις της που δεν έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά. Μπορεί να έγιναν και να ήταν πραγματικά ατυχείς και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό ή μπορεί ακόμα και να παρερμηνεύθηκαν.

Αν εσείς τις έχετε όχι απλά διαβάσει αλλά ακούσει με τα ίδια σας τα αυτιά τότε βεβαίως έχετε το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα να εκφέρετε την άποψή σας. Αν όμως έχουν έρθει στα αυτιά σας από σπασμένο τηλέφωνο τότε σίγουρα κάπου κάπως με κάποιο τρόπο παρορμητικό θα έχουμε μπερδευτεί όλοι μας.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις