Σαν βόμβα έπεσε, πριν λίγους μήνες, η είδηση πως δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, Δέσποινα Βανδή και Παντελής Παντελίδης, θα συνεργαστούν για πρώτη φορά επί σκηνής.

Και φυσικά, η σειρά εμφανίσεων που πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη, και στην πίστα της Πύλης Αξιού, δεν θα μπορούσε να μην αγκαλιαστεί από το κοινό της πόλης.

Οι δύο καλλιτέχνες συνοδευόμενοι από τον Κώστα Μαρτάκη, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που έμεινε αξέχαστο σε όσους το παρακολούθησαν.

Και φυσικά, η επιτυχία αυτή, δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί και στην Αθήνα, με τους τρεις τους να βρίσκονται μία ανάσα προτού ανέβουν στην πίστα του Teatro.

Βανδή, Παντελίδης, Μαρτάκης Teatro θα αποτελέσουν αναμφίβολα έναν από τους πιο hot συνδυασμούς του χειμώνα 2016.

Οι τρεις καλλιτέχνες που μόλις τελείωσαν τις εμφανίσεις τους στο κέντρο, και δεν είναι άλλοι από την Πάολα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα, παραδίδουν τη σκυτάλη στους επόμενους τρεις, που θα διατηρήσουν τη διασκέδαση και το κέφι στα ίδια υψηλά επίπεδα.

Δέσποινα Βανδή και Παντελής Παντελίδης, άλλωστε, είναι δύο από τα ονόματα εγγύηση διασκέδασης στις πίστες.

Ο συνδυασμός τους λοιπόν, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα λιγότερο από άφθονο κέφι και διασκέδαση.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ TEATRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

Μετρά περισσότερα από 20 χρόνια στη δισκογραφία, και μέσα σε όλα αυτά, έχει κατορθώσει να φτάσει στην κορυφή και να παραμείνει εκεί μέχρι και σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Δέσποινα Βανδή έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των ονομάτων που πρωταγωνιστούν στις πίστες κάθε σεζόν, ενώ οι συνεργασίες της αφήνουν γερά το στίγμα τους στην πόλη.

Φέτος, την βλέπουμε για πρώτη φορά στο πλευρό του Παντελή Παντελίδη και το αποτέλεσμα είναι, ομολογουμένως, εντυπωσιακό. Λίγες μέρες απέμειναν ακόμα μέχρι να τους απολαύσουμε στην πίστα του Teatro.


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ TEATRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

Αποτελεί ένα από τα μουσικά… φαινόμενα των τελευταίων χρόνων, μιας και η απαρχή έγινε εντελώς ξαφνικά, με τα βίντεο που ανέβαζε ο ίδιος στο Youtube.

Έκτοτε, πριν τέσσερα χρόνια, η πρώτη του δουλειά κυκλοφόρησε, επικράτησε πανικός, και έχουν ακολουθήσει ακόμα δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, που έχουν γνωρίσει ανάλογη επιτυχία.

Ο Παντελής Παντελίδης είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο επιτυχημένους και περιζήτητους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών, ενώ οι εμφανίσεις του γίνονται πάντοτε talk of the town, ενώ φυσικά επικρατεί το αδιαχώρητο.

Σε λίγες μέρες μία νέα συνεργασία ξεκινά στην Αθήνα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις.


TEATRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

Το Teatro έκλεισε φέτος τα έξι χρόνια παρουσίας του στην Αθήνα, και εξακολουθεί, με αμείωτο ρυθμό να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης του κοινού.

Κάθε σεζόν, φιλοξενεί στη σκηνή του σχήματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις, με συνδυασμούς ονομάτων που αποτελούν πολύ ευχάριστη έκπληξη. Δύο είναι τα σταθερά χαρτιά του όμως όλα αυτά τα χρόνια: η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης.

Η πρώτη μόλις τελείωσε τις εμφανίσεις και τη σκυτάλη παραδίδει στον δεύτερο, που φαίνεται πανέτοιμος και πάλι να μας απογειώσει με τις αμέτρητες επιτυχίες τους και έχοντας στο πλευρό του Βανδή Μαρτάκη.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Παντελίδης Βανδή 2016

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις