Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για τον σύντομο γάμο του με την Τζίνα Μοσχολιού με πολλές μπηχτές εναντίον της, το διαζύγιό του αλλά και το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή του.

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και στην Σοφία Χουντάση παραδέχεται πως η υπερέκθεση της προσωπικής του ζωής ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει, εξηγεί τους λόγους του χωρισμού του και μιλά για τη νέα του σχέση με την Ελένη Καρβελά.

Ποιο ήταν μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει;
Η υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωής πριν από ενάμιση χρόνο.

Μιλάς για το γάμο σου με την Τζίνα Μοσχολιού Πήρες διαζύγιο;
Ας πούμε ότι περιμένω πως και πως να σοβαρευτεί η ελληνική Δικαιοσύνη και να σταματήσουμε να πηγαίνουμε από εκλογές σε απεργία και αποχή δικηγόρων για να βγει το διαζύγιο μου. Περιμένω τη δεύτερη ακρόαση. Ήταν να γίνει αύριο και η εκδίκαση τελικά θα γίνει τον Οκτώβριο.

Τι κρατάς από αυτόν τον γάμο;
Θα το ξέρω όταν παντρευτώ. Γιατί δεν έκανα γάμο με την κυριολεξία του όρου. Έκανα κάτι σαν γάμο. Παντρεύτηκα για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι εξέλιπαν νωρίς στην πορεία αυτής της συμβίωσης, αλλά δεν έχω προλάβει να ζήσω γάμο.

Θα παντρευόσουν ξανά;
Ναι, και παιδιά θέλω να κάνω, εννοείται. Μόνος μου θα ζήσω;

Πόσο καιρό σου πήρε να ισορροπήσεις μετά το χωρισμό σου;
Περίπου έναν χρόνο, όπου ξεσάλωσα και πέρασα θαυμάσια. Χόρτασα. Μετά είπα κάποια στιγμή «μαζέψου». Κουράστηκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είσαι μαζί με την Ελένη Καρβελά. Τί σε κέρδισε στη συγκεκριμένη γυναίκα;
Το ότι δεν είναι δημοσιογράφος. Όταν τη γνώρισα, το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα ήταν «θέλετε να γίνετε δημοσιογράφος;» και η απάντηση της ήταν: «Όχι, αυτό δεν θα μου άρεσε καθόλου». Εκεί αποφάσισα να τη φλερτάρω. Έχω καεί στον χυλό, έχω κακό προηγούμενο. Ως εκ τούτου δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που με αντιμετωπίζει ως όχημα. Όσο χαρούμενος και καλοπροαίρετος άνθρωπος και αν είσαι, μεγαλώνοντας, γίνεσαι πιο υποψιασμένος. Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι, είναι αυθεντικά σέξι κορίτσι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις