Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη, καθώς ο ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», με πνευμονικό οίδημα μετά από αιμορραγικό επεισόδιο.

Όλες αυτές τις ημέρες η σύζυγός του Μαρία και ο 13χρονος γιος του Νικόλας βρίσκονται στο πλευρό του και προσεύχονται να γίνει καλά ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

«Όταν είχε μπει στο νοσοκομείο είχε μία αιμορραγία. Προφανώς ήταν από το στομάχι. Μετά πέρασε και μία ελαφριά πνευμονία και μπήκε στην Εντατική. Ευτυχώς επανήλθε. Είναι πολύ καλύτερα τώρα» είπε χαρακτηριστικά η κουμπάρα του ζευγαριού, Δέσποινα Ταρατορίδου, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ενώ συγκλονίζουν και τα λόγια του 13χρονου γιου του Αντρέα, του Νικόλα: «Είμαι πολύ δεμένος με τον πατέρα μου. Τον αγαπώ και δεν θέλω να τον χάσω».

Όπως ανέφερε η κουμπάρα του ζευγαριού, ο μικρός γιος του ηθοποιού έμπαινε συνέχεια μέσα στην Εντατική και παρακαλούσε τον πατέρα του να ανοίξει τα μάτια του.

«Ο Νίκος είναι καλύτερα τώρα που είδε ότι ο μπαμπάς του είναι καλά. Όλες αυτές τις ημέρες του μιλούσε και τον παρακαλούσε να ανοίξει τα μάτια του. Πιστεύω πως από εκεί πήρε και τη δύναμη ο Αντρέας. Το παιδί έμπαινε καθημερινά στην ΜΕΘ και τον έβλεπε. Ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά».

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ανέκτησε τις αισθήσεις του και, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, σύντομα θα μεταφερθεί από τη ΜΕΘ σε κανονικό δωμάτιο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις