Ο 89χρονος μεγιστάνας της ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ νυμφεύτηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το 59χρονο πρώην σούπερ μόντελ Τζέρι Χολ σε έναν χλιδάτο θρησκευτικό γάμο, στην εκκλησία St Bride’s στην οδό Fleet Street του Λονδίνου, την «εκκλησία των δημοσιογράφων» όπως λέγεται, δυο μέρες μετά τον πολιτικό τους γάμο.

Η Τζέρι Χολ φόρεσε νυφικό από λευκή ζορζέτα της Vivienne Westwood και έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιό της Τζέημς.

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ έφθασε με τους δύο γιούς του Lachlan και James, ενώ οι δύο κόρες του Grace και Chlore, ήταν παράνυμφοι.

Στη γαμήλια τελετή ήταν καλεσμένοι περίπου 150 άνθρωποι από τον κόσμο της ενημέρωσης, των επιχειρήσεων και της τέχνης. Ο ένας από τους γιούς του Μέρντοχ διάβασε την Προς Κορινθίους επιστολή ενώ ο Γκάμπριελ Τζάγκερ, ο γιός της Χολ από τη σχέση της με τον Μικ Τζάγκερ διάβασε ένα άλλο απόσπασμα.

Η τελετή έγινε με μουσική υπόκρουση Βάγκνερ, Σούμπερτ και Βιβάλντι.

Ο 89χρονος Μέρντοχ και η 59χρονη Χολ, που δείχνουν πολύ ερωτευμένο, γνωρίστηκαν από κοινούς φίλους και έβγαιναν επί 4 μήνες πριν παντρευτούν. Ο μεγιστάνας έχει έξι παιδιά από τρεις γάμους ενώ η Χολ έχει τέσσερα παιδιά με το Μικ Τζάγκερ με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις