Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το εξώφυλλο για τους πρόσφυγες του Down Town ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο συμμετείχαν σε αυτό και ξεκαθάρισαν την θέση τους. Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο ηθοποιός γράφει:

«Επειδή έγινε μεγάλο θέμα με το εξώφυλλο του DownTown η θέση μας είναι αυτή: Πριν από ένα μήνα μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε στη φωτογράφιση ενός τεύχους αφιερωμένο στους μετανάστες και στους αγρότες. Δεχτήκαμε όπως έχουμε κάνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που αφορούσαν σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα (διαβήτης, aids, βία κατά των γυναικών, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα) γιατί θέλουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο όταν υπάρχει ανάγκη κι αυτό μας ζητείται.

Ουδέποτε υπήρχε πρόθεση από μέρους μας για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορευματοποίησης ενός τόσο σοβαρού θέματος και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς – με πολλή χαρά – θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όποτε χρειαστεί, σε όποιον χρειαστεί, με οποιονδήποτε τρόπο».

Χθες έντονη ήταν η αντίδραση και της Τάνιας Τσανακλίδου η οποία αν και συμμετείχε στο εξώφυλλο το χαρακτήρισε «εμετικό». «Ντρέπομαι που υπάρχω σε αυτό το εμετικό εξώφυλλο κι ας μην φωτογραφήθηκα. Βλακεία μου και λάθος», γράφει.

Στο πλευρό της Τάνιας Τσανακλίδου τάχθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Η Τάνια διαχώρισε θέση με ειλικρίνεια για το θλιβερό εξώφυλλο ,μην την σκίζετε κι από πάνω, θα μπορούσε ο καθένας μας» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο μουσικοσυνθέτης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις