Η Μαντόνα συμπάθησε ιδιαίτερα φαίνεται την 17χρονη ομογενή Ζοσεφίν Γεωργίου την οποία «έγδυσε» επί σκηνής σε συναυλία στο Μπρισμπέιν αποκαλύπτοντας το στήθος της.

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του 17χρονου μοντέλου η ίδια η ποπ σταρ πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει η κοπέλα με τη μητέρα της στο Σίδνεϊ, στην τελευταία συναυλία της περιοδείας της.

Η Ζοσεφίν καθόταν στον χώρο των VIP, ακριβώς μπροστά στη σκηνή και μόλις την εντόπισε η Μαντόνα είπε: «Αγαπημένη μου Josephine επέστρεψες. Χαίρομαι τόσο που σε βλέπω».

Δίπλα της καθόταν η μητέρα της στην οποία η διάσημη σταρ είπε πως φορά τον ίδιο κορσέ με αυτόν που είχε τραβήξει από την κόρη της πάνω στη σκηνή την προηγούμενη φορά. «Αν το τραβούσα από εσένα δεν θα έβγαινε» αστειεύτηκε και συνέχισε «ήταν όμως λίγο χαλαρό πάνω στην Josephine και έπρεπε να πληρώσω το τίμημα, τόσο όμορφο τίμημα. Τόσο όμορφες μαμά και κόρη» κατέληξε πετώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια στην αγκαλιά της κοπέλας.

Η Ζοσεφίν φορούσε αυτή τη φορά μια μπλούζα που άφηνε ακάλυπτη μόνο την πλάτη, χωρίς πολλά κορδόνια, αν και δεν φάνηκε να την πειράζει ιδιαίτερα η… έκθεση δια χειρός Μαντόνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις