Είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός, βραβευμένος με Έμμυ, Χρυσή Σφαίρα, δύο βραβεία Screen Actors Guild Awards (SAGA) και δύο Satellite Awards. Πρόκειται για τον Βρετανό Κίφερ Σάδερλαντ, ο οποίος τώρα στα 49 του χρόνια, αποφάσισε να κάνει και καριέρα τραγουδιστή.

Όπως ανακοίνωσε στις αρχές Μαρτίου, αυτό το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με φολκλορική μουσική. Τώρα όμως είναι διαθέσιμο το πρώτο σίνγκλ με τίτλο «Not Enough Whiskey», ενώ είναι έτοιμο και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

«Όταν ακούω έναν ηθοποιό να κάνει ένα μουσικό έργο, το πρώτο που κοιτάζω είναι να δω πώς προχωράει», είπε ο Σάδερλαντ στο περιοδικό Rolling Stone. «Έχει ξαναγίνει και κάποιες φορές όχι και τόσο επιτυχημένα. Πολλοί ηθοποιοί κάνουν δίσκους, αλλά δεν τους υποστηρίζουν κάνοντας περιοδείες ή βίντεο κλιπ και καταλήγουν να μην τους παίρνουν στα σοβαρά. Αισθάνθηκα έντονα ότι αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω», είπε.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, ο ηθοποιός χρηματοδοτεί ο ίδιος το βίντεο κλιπ του τραγουδιού του.

Τον Μάρτιο, ο Σάδερλαντ, ανακοίνωσε επίσης, ότι εκτός από τα 11 τραγούδια του δίσκου του με τίτλο «Down in a Hole», θα ξεκινήσει μία σειρά από συναυλίες για την προώθησή του τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις