Να εξηγήσει τι είναι το ταντρικό (-) και να διαλευκάνει όσες παρεξηγήσεις υπάρχουν γι’ αυτό επιχείρησε η Ελένη Πρέκα, η πιο γνωστή Ελληνίδα ειδικός για την ευζωία μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην τηλεοπτική εκπομπή ΟΛΑ.

«Το ταντρικό (-) είναι ακριβώς το αντίθετο από το (-) γιατί είναι πνευματικό» είπε στην εισαγωγή της η Ελένη Πρέκα. Διευκρίνισε ότι μπορεί να κρατήσει πολλές ώρες γιατί το ζευγάρι είναι σε έκσταση αποκαλύπτοντας ότι «ο (-)ός στο ταντρικό (-) δεν ταυτίζεται με την εκσπερμάτωση».

«Μέσα στο ταντρικό (-) μαθαίνει ο μαθητής ορισμένες αρχαίες τεχνικές που προσφερουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στο (-). Σίγουρα δεν είναι το γρήγορο (-)» εξήγησε η πιο γνωστή από τις Ελληνίδες ειδικούς στη σωματική βελτίωση, στην άσκηση και την ευζωία.

«Με το ταντρικό (-) μαθαίνουμε να κοιτάμε στα μάτια, γιατί γίνεται μόνο με ανοιχτά τα μάτια. Η φαντασία απαγορεύεται στο τάντρα (-). Δεν είναι στρατιωτικό (-). Σου λέει να έχεις σύνδεση με αυτόν που κάνει (-) και όχι το μυαλό σου να είναι αλλού».

Η Ελένη Πρέκα η οποία το καλοκαίρι θα βρεθεί στη Μύκονο για να κάνει workshops σε ξενοδοχεία αποκάλυψε ότι έκανε ειδικά «σεμινάρια» στο Εκουαδόρ, όπου έμεινε με Ινδιάνους χωρίς ηλεκτρισμό.

Μίλησε δε και για την εμπειρία της με την παραισθησιογόνα ουσία «γιαχουάσκα» που παρασκευάζουν οι Ινδιάνοι σαμάνοι από ρίζες και η οποία «σου βγάζει το υποσυνείδητο σε ένα βράδυ».

«Με τη γιαχουάσκα μπορεί ακόμα και να γιατρευτεί τελείως σε ένα βράδυ κάποιος που πάσχει από κατάθλιψη» ανέφερε η Ελένη Πρέκα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις