Η πασχαλιάτικη διαφήμιση των Τζάμπο «Χτύπα σαν άντρας» με την Άντζελα Δημητρίου, «έριξε» το ελληνικό διαδίκτυο και προκάλεσε άπειρα σχόλια, στα οποία αναφέρθηκε η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού σε συνέντευξή της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημερούδια» το πρωί της Δευτέρας, η Άντζελα Δημητρίου, εμφανώς ικανοποιημένη από την αποδοχή της διαφήμισης, προσπάθησε να μείνει μετριόφρων και δήλωσε συγκρατημένα: «Έλα μωρέ! Τι έχω κάνει; Μία μικρή διαφήμιση κάναμε εκεί πέρα!».

Και συνέχισε: «Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου έγινε μία πρόταση καλή και τη δέχτηκα. Και βγήκε πολύ καλό το διαφημιστικό. Κάτσε να δω λίγο το φρύδι παιδιά. Για κάνε μου ένα κοντινό σε παρακαλώ! Ήθελα να δω αν τα φρύδια μου είναι εντάξει!», είπε η Άντζελα Δημητρίου για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με τα «αυτονομημένα» φρύδια της στο διαφημιστικό σποτ.

Ήταν όμως αναμενόμενη ή απρόσμενη η επιτυχία της συγκεκριμένης διαφήμιση;; «Δεν το περίμενα! Μου ήρθε τελείως ξαφνικό. Μου έκαναν την πρόταση και μου λένε: ”Το τραγούδι το έχουμε αλλάξει λίγο”. Λέω: ”Για να δω τι έχετε γράψει;”. Καταργήσαμε κάποιες λέξεις που δεν μου άρεσαν και πήγα στο στούντιο και το έγραψα. Τραγούδησα κανονικά. Το ”βουρλίζομαι” παιδιά, γιατί είμαστε όλοι από χωριό, σημαίνει τρελαίνομαι! Όσοι δεν καταλαβαίνουν το ”χτύπα σαν άντρας”. Δεν είναι κυριολεξία. Γιατί έχουμε δει τέτοια πράγματα στις ελληνικές ταινίες. Έχουμε δει χαστούκια. Να δίνουν καθηγητές στην Αλίκη», απάντησε η λαϊκή τραγουδίστρια.

Δεν θα μπορούσε δε να αφήσει ασχολίαστη την ανακοίνωση του ΚΕΘΙ (Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας), με την οποία ζητά την απόσυρση του σποτ, επειδή σε αυτό ακούγεται η (-)ιστική φράση «Χτύπα σαν Άντρας»: «Τους πειράζει! Τους ενοχλεί. Είναι δυνατόν; Και εγώ λέω στον γιο μου: ”Χτύπα σαν άντρας! Να γίνεις άντρας”. Τι πάει να πει αυτό; Δεν το καταλαβαίνω! Γιατί δεν κοιτούν άλλα πράγματα και κοιτούν το διαφημιστικό; Γιατί δεν κοιτούν που έχουμε γίνει όλοι δολοφόνοι; Γιατί κοιτούν το διαφημιστικό; Αυτό τους πείραξε;»

Όσο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ; «Τις περίμενα! Και έκανα υπομονή! Με το που είδαν ότι το video μέσα σε μία ημέρα απέσπασε 1 εκατ. views, αυτό τους πείραξε. Γιατί η επιτυχία πονάει και πειράζει πάντα! Εμένα μου συμβαίνει πάντα… Μου αρέσει όμως εμένα αυτό. Το απολαμβάνω. Χαίρομαι. Απολαμβάνω τώρα την επιτυχία μου», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή της:


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις