Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από εκείνο το τραγικό πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και όμως οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και ο απλός κόσμος που τον αγάπησε κρατούν τη μνήμη του ζωντανή, με κάθε τρόπο.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του καλλιτέχνη, έχει ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια views στο Υoutube, σημειώνοντας νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας στο ελληνικό ίντερνετ.

Πρόκειται για το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» που έχει ακούσει στο Youtube… μιάμιση Ελλάδα!

Δείτε το video με το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω»:


Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Η εφημερίδα Real Life δημοσίευσε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του Παντελή Παντελίδη που αποκαλύπτει την ακριβή αιτία του θανάτου του.

«Ο θάνατος του Παντελεήμονα Παντελίδη επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων» γράφει στην ιατροδικαστική έκθεση η καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου.

Και συγκεκριμένα «Οι θανατηφόρες κακώσεις εντοπίζονται στην κεφαλή και έχουν προκληθεί από επίμηκες θλων και συγχρόνως τέμνον όργανο, το οποίο έχει πλάτος περί τα 4 εκατοστά».

Η καθηγήτρια Σπηλιοτοπούλου αναφέρει στην έκθεσή της ότι ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, επικαλούμενη έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις