Ο Τέιλορ από το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών βγαίνει αρκετό καιρό με την Αμάντα και αποφάσισε ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του, με την οποία θέλει να κάνει παιδιά και να γεράσει μαζί. Αποφάσισε λοιπόν να της κάνει μια πρωτότυπη πρόταση γάμου που να της μείνει αξέχαστη και… τελικά το κατάφερε!

Σε σημείο μάλιστα που η κοπέλα «έχασε αρκετά χρόνια από τη ζωή της», από την τρομάρα της, αλλά… τελικά είπε το πολυπόθητο ναι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως: Ο Τέιλορ φώναξε τον τηλεκωμικό και φαρσέρ Τομ Μέιμπ και μαζί έστησαν ένα απίστευτο κόλπο! Το ζευγάρι ήταν καθ’ οδόν προς ένα εστιατόριο για φαγητό καθώς είχαν «κερδίσει» ένα δωρεάν γεύμα!

Τότε τους την «έπεσαν» τέσσερις άντρες, με όλα τα χαρακτηριστικά συμμορίας γκάνγκστερ. Η Αμάντα προσπαθούσε να τους ξεφύγει τρομοκρατημένη, όταν εμφανίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον κωμικό.

Η συμμορία υποστήριξε πως ο νεαρός τους απείλησε με όπλο… Ο αστυνομικός έκανε σωματικό έλεγχο στον Τέιλορ και του έδωσε με τρόπο το δαχτυλίδι! Ως δια μαγείας, οι «αλήτες» άρχισαν να τραγουδούν χορωδιακά και ο Τέιλορ, πεσμένος στα γόνατα και κρατώντας το μονόπετρο, της έκανε την πρόταση.

Δείτε την απίστευτη σκηνοθεσία:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις