Μετά τον σέξι Κρητικό μελισσοκόμο Στάθη Στιβακτάκη, ένας άλλος Κρητικός απασχολεί την επικαιρότητα με το αρρενωπό κάλλος του. Ο «πιο σέξι αστυνομικός στον κόσμο» κατάγεται από τα Χανιά και υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ. Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν ανήκει σε εμάς φυσικά. Ξένες ιστοσελίδες έχουν ανακηρύξει τον Γιάννη Παπαδάκη από τα Χανιά ως τον «πιο σέξι ένστολο της αστυνομίας σε όλο τον κόσμο», έχοντας κάνει κατά καιρούς αφιερώματα στην ομορφιά του.

Ο Γιάννης Παπαδάκης, είναι από τους αστυνομικούς που επέλεξαν συνειδητά το συγκεκριμένο επάγγελμα. Η δουλειά του, του αρέσει πολύ και την κάνει με μεράκι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο allyou.gr μίλησε για την καθημερινότητα ενός άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, για το φλερτ που έχει δεχτεί εν ώρα υπηρεσίας από γυναίκες και για το μόντελινγκ που αποτελεί το χόμπι του, όπως λέει.

Τι είναι πιο δύσκολο κατά τη γνώμη σου στο επάγγελμα του αστυνομικού;

Το πλέον δύσκολο στις μέρες μας είναι να μπορέσεις να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του πολίτη. Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό και συνάμα και το πιο δύσκολο.

Σε ενοχλεί που ο κόσμος βάζει όλους τους αστυνομικούς στο… ίδιο τσουβάλι;

Δεν θα έλεγα ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα, γιατί ξέρω καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Σε κανένα επάγγελμα και ούτε στο δικό μας. Δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια… Απλά εμείς είμαστε που φαινόμαστε πιο πολύ στον κόσμο.

Τι πρέπει να έχει ένας αστυνομικός προκειμένου να είναι ήσυχος με τη συνείδησή του και με τον πολίτη;

Πρώτα απ’όλα, πρέπει να σέβεται τη στολή που φοράει. Να μην είναι υπερόπτης, να έχει τη διάθεση να ακούσει όλες τις πλευρές στο κάθε περιστατικό. Φυσικά ο αστυνομικός δεν υποκαθιστά τη δουλειά του δικαστή. Η δική μας δουλειά είναι να τους πηγαίνουμε στους δικαστές και όχι να δικάζουμε. Εκτός από όλα αυτά, για να έχω τη συνείδηση μου καθαρή στο κάθε περιστατικό, φροντίζω να εξαντλώ όλα τα ενδεχόμενα, έως ότου μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα.

Έχει κινδυνεύσει η ζωή σου εν ώρα υπηρεσίας;

Όλοι οι αστυνομικοί έχουν κινδυνεύσει. Κάθε μέρα είμαστε εκτεθειμένοι στον κίνδυνο. Σκέψου απλά τις ώρες που οδηγείς την μοτοσυκλέτα, ποσό μεγάλο είναι το ποσοστό του τροχαίου ατυχήματος και ποσό μάλλον αν πηγαίνεις σε συμβάν, αναγκαστικά με υψηλή ταχύτητα. Αυτοί είναι για μας οι πιο light κίνδυνοι, γιατί όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι πιο δύσκολοι.

Έχεις καταφέρει να συνδυάσεις τη δουλειά σου με το μόντελινγκ; Πως μπορείς και έχεις παντρέψει αυτά τα δύο;

Η δουλειά μου δεν έχει συνδυαστεί. Η δουλειά μου είναι αποκλειστικά και μόνο αυτή του αστυνομικού. Απλά οι φωτογραφήσεις για περιοδικά είναι για εμένα ένα χόμπι ας πούμε.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια αναφορικά με το μόντελινγκ;

Προτιμώ να μην κάνω σχέδια στον συγκεκριμένο τομέα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν έχω την πολυτέλεια να αγχώνομαι και για αυτό.Άλλωστε, όπως σου είπα, το βλέπω ως χόμπι.

Έχεις αναδειχθεί από ξένες ιστοσελίδες ως πιο σέξι αστυνομικός παγκοσμίως. Τι σημαίνει για εσένα αυτό;

Nαι, είναι αλήθεια. Στην αρχή που είδα κάποιες σχετικές δημοσιεύσεις σε σάιτ του εξωτερικού, μου έκανε εντύπωση. Μετά από λίγο διάστημα η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και από πολλά ελληνικά σάιτ. Εντάξει για εμένα αυτός ο «τίτλος» δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλωστε, η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Καθένας έχει διαφορετικά γούστα.

Σίγουρα θα έχεις δεχτεί και πειράγματα από συναδέλφους σου για αυτό το γεγονός. Έτσι δεν είναι;

Όχι ιδιαίτερα. Καλά, σίγουρα πίσω από την πλάτη μου μπορεί ελάχιστοι να έχουν σχολιάσει, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει.

Εν ώρα υπηρεσίας, υπάρχουν γυναίκες που σε έχουν φλερτάρει;

Έχει συμβεί κάποιες φορές. Πάντως, εγώ φρόντισα να μην δώσω το παραμικρό δικαίωμα. Άλλωστε, όπως σου είπα, έχω μάθει να σέβομαι τη στολή που φοράω.

Πιστεύεις ότι οι γυναίκες έχουν ένα… θεματάκι με τους ένστολους;

Ναι, όντως. Τους τραβάει η στολή. Ίσως δείχνουν κάποια προτίμηση στους αστυνομικούς, ενδεχομένως επειδή είναι πιο brutal, λόγω του εξοπλισμού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες διατάχθηκε ΕΔΕ κατά του σέξι αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου να εξεταστεί αν είχε πάρει άδεια για να κάνει σέξι φωτογραφίσεις και αν ήταν ενήμερη η υπηρεσία του.

Πηγή: allyou.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις