Ο 23χρονος Tάσος Ποτσέπης έγινε viral με την ατάκα του «Αγάπη μόνο», μετά από την εμφάνιση στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, κάτι που τον οδήγησε ξανά στο τηλεοπτικό πλατό, όπου… έδωσε ξανά το σόου του.

Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση άφησε περίεργα συναισθήματα για τον ίδιο τον 23χρονο Tάσο Ποτσέπη, αλλά… αυτή είναι η τηλεόραση!

Με σύνθημα πάντα «αγάπη μόνο», ο Τάσος Ποτσέπης τόνισε ότι η καλύτερη απάντηση για εκείνους που τον μισούν, είναι η αδιαφορία. «Οι haters είναι αυτοί που έχουμε την κλασική ατάκα: ‘Ό,τι δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια”, που βλέπουν κάτι καλύτερο από αυτούς και βγάζουν μίσος», είπε.

Ο ρόλος του, όπως τόνισε ο νεαρός Τάσος, είναι να ενώσει τον ελληνικό λαό: «Στην εποχή μας, όπως καταλαβαίνετε ο λαός έχει διχαστεί. Εδώ είμαι για να σας ενώσω. Όλοι με αγαπάνε», δήλωσε ο 23χρονος.

«Ποιος Βαρουφάκης; Τραβιόμασταν με τον Βαρουφάκη ο οποίος τι είναι σε σχέση με σένα;», είπε με το γνωστό του «χιούμορ» ο Θέμος Αναστασιάδης. «Δεν κρίνω κανέναν. Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει. Αλλά ξέρω ότι είμαι ο καλύτερος! Ήρθα για να μείνω!», κραύγασε ο 23χρονος.

Και σε ότι αφορά τις σχέσεις του με το άλλο φύλο; «Ο μόνος λόγος που πήγα στην εκπομπή, ήταν να προσφέρω χαμόγελα και χαρά στον κόσμο. Από κοπέλες πάμε καλά. Από χρήματα έχω άπειρα. Οπότε, αγάπη μόνο. Ήρθα εδώ για να σας διασκεδάσω», απάντησε.

Τι δουλειά κάνει; «Σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός και αλλάζω φώτα. Είμαι παράλληλα σερβιτόρος, μπάρμαν. Έχω κάνει και λαντζιέρης. Όλοι από κάπου ξεκίνησαν. Αλλά πλέον θα παίρνω τα εκατομμύρια. Είμαι γλάστρα – μπάρμαν. Κάθομαι εκεί μόνο για την εμφάνιση και παίρνω εκατομμύρια σε μισθό».Έχει τολμήσει ποτέ κανείς να του πουλήσει τσαμπουκά; «Εννοείται, και τους περιμένω. Γιατί όταν γίνεσαι διάσημος θέλουν να σε δείρουν για να πάρουν λίγη από τη διασημότητα σου. Δεν έχω ακόμα, αλλά θα αποκτήσω προσωπική ασφάλεια», απάντησε.

Έχει βγει ποτέ τυφλό ραντεβού; «Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα. Πάντα βλέπω το πρόσωπο που θέλω να αντικρίσω. Όταν θέλω κάτι είμαι κυνηγός. Ορμάω και δαγκάω!», είπε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις