Με φανερή συγκίνηση και δάκρια στα μάτια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής Καλημερούδια. Αν και τα σενάρια για «πρόωρο κόψιμο» της εκπομπής ακούγονταν έντονα το τελευταίο διάστημα, σήμερα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Τελευταίος καλεσμένος της εκπομπής «Καλημερούδια» ήταν ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φορτισμένη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής. «Λίγο πριν κλείσω θέλω να σας πως δυο λεπτάκια γιατί εγώ και εσείς έχουμε αναπτύξει μία υγιής ειλικρινής σχέση τόσους μήνες… Υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα στο κανάλι που δεν έχουν να κάνουν με τα Καλημερούδια, ούτε εμάς, ούτε με τους τεχνικούς… Είναι πέρα από εμάς και μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα, δε ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτό το διάλειμμα… Συγχωρέστε μου τη συγκίνηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε δουλέψει όλοι με πολύ αγάπη για όλο αυτό το πράγμα που λέγεται «Καλημερούδια», ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και ελπίζω να τα ξαναπούμε».

Στο τέλος χαιρέτησε στέλνοντας ένα φιλί κι ευχαριστώντας για την αγάπη του κόσμου που την παρακολουθούσε τόσο καιρό.

Στο πλευρό της, εξίσου συγκινημένοι, ήταν οι συνεργάτες της εκπομπής.

Μετά το κόψιμο της εκπμπής της η παρουσιάστρια ανέβασε μία selfie της στα social media σχολιάζοντας:

«Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή… Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Ζούμε περίεργες και πρωτόγνωρες εποχές και πρέπει όλοι να δείξουμε δύναμη και αισιοδοξία. Εύχομαι όλα να γίνονται για καλό… Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείξατε κι εσείς στα “Καλημερούδια” και στην προσπάθεια που κάναμε όλοι εκεί, μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες. Όπως και να έχει, θα τα ξαναπούμε! Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις