Το Batmobile εγκαινίασε νέα γέφυρα στον Βόσπορο

Το Batmobile εγκαινίασε νέα γέφυρα στον Βόσπορο
Το Batmobile πέρασε από την Ευρώπη στην Ασία, διασχίζοντας τα Στενά του Βοσπόρου μέσω της νέας γέφυρας «Yavuz Sultan Selim», η οποία ανοίγει επίσημα για το κοινό αυτό το καλοκαίρι, σε εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας Batman v Superman: Dawn of Justice.

Το ταξίδι σηματοδότησε τη μεγαλύτερη στην ιστορία διαδρομή του μοναδικού αυτού οχήματος.

Το όλο εγχείρημα ανέλαβε η εταιρεία Turkish Airlines καθώς αποτελεί μία από τις προωθητικές ενέργειες της ως η Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία-Συνεργάτης της ταινίας.

«Η διαδρομή κατά μήκος του Βοσπόρου είναι συμβολική, αναδεικνύοντας τους τρόπους με τους οποίους το Batmobile ενώνει τους ανθρώπους παγκοσμίως, η Κωνσταντινούπολη ως μία μοναδική πόλη συνδέει δύο ηπείρους και η Turkish Airlines ως «γέφυρα» επιβατών για 113 συνολικά χώρες και περισσότερους από 287 προορισμούς» σχολίασε ο M. Ilker Aycı, Board Chairman της Turkish Airlines.

«Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πόλη της Κωνσταντινούπολης, αλλά και τη νέα μας γέφυρα στον κόσμο. Το Batmobile αποτελεί ένα από τα πλέον εμβληματικά κινηματογραφικά σύμβολα όλων των εποχών, και τώρα συνδέει την Κωνσταντινούπολη με τον κόσμο» πρόσθεσε ο M. Ilker Aycı.