Η διαμάχη της Φιλοθέης Μωβ, συζύγου του εκλιπόντος Αντώνη Βαρδή, με τα παιδιά του συνθέτη και ερμηνευτή, Γιάννη και Καλλιστώ, αποκαλύφθηκε στη χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η συνεργάτης του Tatiana live, Ειρήνη Αρβανίτη, αποκάλυψε ότι στις 16 Φεβρουαρίου 2016 η σύζυγος του τραγουδιστή κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των δύο παιδιών του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Φιλοθέης Μωβ- που περιλαμβάνονται στα ασφαλιστικά μέτρα- η ρήξη ανάμεσά τους επήλθε στις 4 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε το απόγευμα από το σπίτι τους. Όταν επέστρεψε, προσπάθησε να ανοίξει τις εξωτερικές πόρτες της εισόδου και δε μπορούσε.

Τότε, θεώρησε ότι έγινε διάρρηξη στην οικία, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ταυτόχρονα αναζήτησε στο τηλέφωνο τον Γιάννη Βαρδή. Όπως επισημαίνεται στα ασφαλιστικά δικόγραφα, ύστερα από πολλές προσπάθειες βρήκε τον Γιάννη Βαρδή κι εκείνος της ανακοίνωσε ότι οι κλειδαριές είχαν αλλαχθεί.

Αφορμή γι’ αυτό το περιστατικό στάθηκε ένας τραπεζικός λογαριασμός στη Βουλγαρία που υπήρχε στο όνομα του Αντώνη και του Γιάννη Βαρδή. Όταν ο Γιάννης Βαρδής προσπάθησε να «τραβήξει» χρήματα, διαπίστωσε ότι δε μπορούσε και θεώρησε πως υπήρχε εμπλοκή της συζύγου του πατέρα του.

Δείτε τι αναφέρεται στα ασφαλιστικά μέτρα:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις