Το iSoul είναι το πρώτο κέντρο Υoga με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύνδεσης με το Εγώ μας ( i ), ανάτασης της Ψυχής μας (SOUL) και εκγύμνασης του φυσικού μας σώματος.

«Η γιόγκα είναι κάτι περισσότερο από φυσική άσκηση για σωματική και νοητική υγεία, εσωτερική ολοκλήρωση, εκπλήρωση και ισορροπημένη σύνδεση με τον έξω κόσμο».

Οι πρακτικές που διδάσκονται είναι οι Hatha, Vinyasa, Ιyenkar, Kundalini, Ashtanga, Anusara, Aerial, Flow και Hot Yoga. Για την ιδιαιτερότητα της Hot Yoga, το iSoul, διαθέτει ένα state of art σύστημα θέρμανσης και ύγρανσης που δημιουργεί τις τέλειες κλιματολογικές συνθήκες για την συγκεκριμένη πρακτική (40°C βαθμών Κελσίου- και με 50% υγρασία).

Η πρακτική της γιόγκα δεν γνωρίζει περιορισμούς. Τα προγράμματά μας επεκτείνονται στην Προγεννητική γιόγκα– (Prenatal Yoga), Yogini (για μητέρες με τα παιδιά τους 0-4 χρονών), Κids Υoga (για παιδιά 5-10 χρονών) Teens Yoga (για εφήβους 11-16 χρονών).

Στο πιστοποιημένο μας studio, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε Thai massage, Reiki, Κρανιοιερή.

Παράλληλα, παρουσιάζουμε και εφαρμόζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια από τις πιο εξελιγμένες μεθόδους στις ολιστικές ενεργειακές θεραπείες, την κβαντική μέθοδο, μέσω της θεραπευτικής μάλαξης και της ρεφλεξολογίας (Quantum massage, Quantum reflexology)..

Επίσης έχουμε την χαρά να προσφέρουμε στα μέλη μας σε αποκλειστικότητα για τα βόρεια προάστεια τις θεραπείες σώματος της Apivita, Rose Pepper Anti-Cellulite, Signature Massage, και Apivita Aromatherapy.

Γραφτείτε μέχρι τις 15 Μαΐου και κερδίστε 2 εβδομάδες δωρεάν μαθήματα Yoga & 1 δωρεάν massage της επιλογής σας.
Η προσφορά ισχύει για 2μηνη συνδρομή Hot & Non-Hot προγραμμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8089869 ή στείλτε μας e-mail στο [email protected] & κλείστε τη συνδρομή σας!

Μέλη μας, είναι άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, οι οποίοι έχουν εντάξει στον τρόπο ζωής τους την αγάπη τους για την ευεξία, την ψυχική ισορροπία και την σωματική ευλυγισία.

iSOUL Yoga
The Hotspot of Wellness
Διεύθυνση : Λ.Κηφισίας 190 & Άνδρου (είσοδος κ πάρκινγκ από ‘Ανδρου)
Τηλέφωνο : 210 8089 869210 8089 869
FACEBOOK : iSOUL Yoga
INSTAGRAMM : isoulyoga

iSOUL Yoga: Κηφισίας 190 & Άνδρου, Κηφισιά, t: (+30) 210 80 89 869(+30) 210 80 89 869
m: [email protected], visit: www.isoulyoga.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις