Ο Μάκης Τσέλιος βρήκε αγοραστή για την πολυτελή του βίλα στη Μύκονο, που αναγκάζεται να πουλήσει λόγω δυσβάστακτου κόστους συντήρησης. Και οι νέοι ιδιοκτήτες δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά επίσης στον χώρο της μόδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη βίλα του Μάκη Τσέλιου αγόρασαν τα αδέλφια Χρήστος και Ευθύμης Χατζηβασιλείου, οι ιδιοκτήτες της γνωστής φίρμας εσωρούχων και μαγιό MED. Τα αδέλφια κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη, αλλά λατρεύουν τη Μύκονο και πάντα ήθελαν το δικό τους σπίτι εκεί.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της υπέροχης βίλας, που είχε κτίσει ο Μάκης Τσέλιος μαζί με το Μπίλι Μπο, και που έχει θέα σε όλη τη Χώρα, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, ξεκινούν άμεσα τις εργασίες ανακαίνισης. Το τίμημα που κατέβαλαν για την αγορά του ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μάκης Τσέλιος, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τις τελευταίες μέρες είναι συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας αυτής της πώλησης, αφού σε αυτό το σπίτι είχε ζήσει σημαντικές στιγμές, ενώ τα πάρτι του με τους vip καλεσμένους άφησαν τη δική τους ιστορία στο νησί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις