Σε σοβαρές αποκαλύψεις προέβη ο Γιάννης Βαρδής σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστηρίζοντας πως το όνομα της χήρας του πατέρα του δεν είναι Φιλοθέη Μωβ και πως ήταν μεθοδευμένος ο γάμος με τον πατέρα του, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

«Δεν έδιωξα τη γυναίκα του πατέρα μου! Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος βγαίνει και δίνει ένα θέμα από μόνος του και, μάλιστα, ένα θέμα που έχει τελειώσει και λέει ένα όνομα που δεν ισχύει. Δεν την λένε Φιλοθέη Μωβ! Μαρία την λένε… Συγγνώμη, τι να κάνω; Είναι μια περιοχή και ένα χρώμα. Είναι αστείο!», είπε, στην εκπομπή «Όλα», ο τραγουδιστής.

Μιλώντας για τη δικαστική διαμάχη με την Φιλοθέη Μωβ ή Μαρία, ο Γιάννης ανέφερε: «τα δικαστήρια αφορούσαν σε μία πράξη που έκανα εγώ, που άλλαξα τις κλειδαριές ενώ εκείνη έμενε ακόμα στο σπίτι. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για το πότε θα φύγει από το σπίτι. Δεν είχα θέμα αρχικά. Κάποια στιγμή όμως της είπα ότι περιμένουμε παιδί και ήθελα να ανέβουμε πάνω να φτιάξω κάποια πράγματα, να νιώσουμε κι εμείς περισσότερη ασφάλεια και μου είπε “δεν θα φύγω”. Εγώ μέχρι εκείνη την ώρα, περίπου δεκαπέντε μήνες μετά το θάνατο του πατέρα μου, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, πενθούσα. Έτσι, κάποια πράγματα που θα έπρεπε να έχω κάνει τα είχα αμελήσει».

Όπως εξήγησε, ενόψει της γέννησης του παιδιού του, είχε κάνει πολλές συζητήσεις με τη χήρα του πατέρα του για να φύγει από το σπίτι, το οποίο, με βάση τη διαθήκη του Αντώνη Βαρδή, ανήκει στα παιδιά του. «Μπήκα στη διαδικασία και έκανα αποδοχή κληρονομιάς για να είμαι νόμιμος και άλλαξα τις κλειδαριές. Αυτός ήταν ο λόγος της αγωγής, ότι την “έβγαλα” από το σπίτι. Το είχαμε συζητήσει άπειρες φορές και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “δεν θα φύγω”. “Πόσο καιρό γεννάτε; Σε πέντε μήνες; Δεν θα φύγω”!

Εκεί έφαγα ένα μεγάλο χαστούκι και είπα πρέπει να προχωρήσω οπωσδήποτε την αποδοχή. Αφού είχε γίνει η αποδοχή θα έπρεπε να στείλω και ένα εξώδικο. Δεν το έστειλα το εξώδικο γιατί καμιά φορά είμαι παρορμητικός και άλλαξα τις κλειδαριές. Θεώρησα ότι προστατεύω την περιουσία του πατέρα μου», συνέχισε ο Γιάννης Βαρδής.

Όπως είπε επίσης, όταν βρέθηκε στο σπίτι για να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα η Φιλοθέη Μωβ, την πρώτη φορά πήρε το λάπτοπ της και μαχαιροπίρουνα, ενώ την δεύτερη βιβλία και μπαχαρικά!

«Οι σχέσεις μας ήταν τυπικές. Παντρεύτηκαν δυόμισι μήνες πριν πεθάνει ο πατέρας μου, όταν ήταν πολύ άρρωστος και δε μπορούσε να μιλήσει. Νομίζω ότι όλα ήταν μεθοδευμένα!», είπε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: «είναι εισοδηματίας, παίρνει ενοίκια και παίρνει και το 25% από τα πνευματικά δικαιώματα του μπαμπά μου, που σημαίνει ότι έχει πάρει κάποια αρκετά χρήματα αυτά τα δύο χρόνια. Όπως έχουμε πάρει κι εμείς βέβαια».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις