Ο ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ και η καλλονή σύζυγός του Τζένιφερ Στάνο παραδέχονται με επιστολές τους ότι υπάρχει κρίση στον γάμο τους, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, αρνούνται όμως ότι αιτία είναι μια καλή τους φίλη σε ρόλο «τρίτου προσώπου».

Η Τζένιφερ Στάνο εδώ και μιάμιση περίπου εβδομάδα δεν βρίσκεται πια στην έπαυλη του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς. Έχει φύγει και μαζί με τα δύο αγόρια της βρίσκεται στην Νέα Υόρκη κοντά στην οικογένειά της.

Τα αμερικανικά ταμπλόιντς υποστηρίζουν ότι πέτρα του σκανδάλου είναι η στενή φίλη του ζευγαριού Ντανιέλ, την οποία κατηγορούν ότι μπήκε ανάμεσά τους και τους χώρισε.

Το ζευγάρι απάντα στα δημοσιεύματα, με επιστολές στο Gossip-tv.gr. Όπως αναγράφεται, Αλκης Δαυίδ και Τζένιφερ Στάνο περνούν κρίση στο γάμο τους, μια κρίση που και οι δυο πιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν.

Οι επιστολές του ζευγαριού έχουν ως εξής:

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Ο σύζυγός μου Άλκης Δαυίδ και εγώ έχουμε γίνει θέμα εικασιών και υποθέσεων τις τελευταίες εβδομάδες. Τα Social Media και τα tabloids έχουν δημιουργήσει μια εντελώς λανθασμένη εικόνα για τη σχέση μας.

Παρά το γεγονός ότι όντως περνάμε μια δοκιμασία στη σχέση μας αυτήν την περίοδο, ο Άλκης κι εγώ παραμένουμε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον.

Η φίλη μας Danielle είναι ακριβώς αυτό, φίλη μας και μάλιστα κοντινή.

Οι τρεις μας παραμένουμε φίλοι και ο γάμος μου με τον Άλκη παραμένει άρρηκτος.

Ειλικρινά
Jennifer Stano David».

«Αγαπητοί μου

Η Jenifer και εγώ δεν χωρίσαμε ποτέ. Ο γάμος μας δοκιμάζεται όπως και όλοι οι γάμοι. Αλλά παραμένουμε μαζί κι ευτυχισμένοι σαν ένα.

Στηρίζω την γυναίκα μου και στα καλά και στα δύσκολα και περιμένω το ίδιο και από εκείνη όπως το έχει κάνει ήδη και εκείνη σε αυτή την ταραχώδη περίοδο.

Αγαπάω την Jennifer και περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα 7 χρόνια της κοινής μας ζωής.

Η στενή μας φίλη Danielle παραμένει μια φίλη και θα συνεχίσουμε να την αγαπάμε ως φίλη.

Άλκης Δαυίδ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις