Με μία μακροσκελέστατη ανάρτηση στο facebook με την οποία στρέφεται κατά του πρώην συζύγου, του μεγαλύτερου γιου και του πατέρα της, ξέσπασε η Σινέντ Ο’ Κόνορ, μετά το θρίλερ της εξαφάνισής της που οδήγησε πολλούς να σκεφτούν ότι αυτοκτόνησε! «Με αφήσατε να πεθάνω», γράφει, μεταξύ άλλων και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά.

Το πρωί της Κυριακής η 48χρονη τραγουδίστρια έφυγε για βόλτα με το ποδήλατό της, σε προάστιο του Σικάγο και, σχεδόν μιάμιση μέρα μετά, δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Τελικά, η Αστυνομία την εντόπισε σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Αν και το θρίλερ είχε αίσιο τέλος, η Σινέντ Ο Κόνορ κατηγορεί ευθέως τον πρώην άντρα της, Τζον Ρέινολντς και τον μεγαλύτερο γιο της, Τζέικ, υποστηρίζοντας ότι την εγκατέλειψαν και την άφησαν να πεθάνει, επειδή έχει τάσεις αυτοκτονίας!

«Με άφησες να πεθάνω», γράφει για τον πρώην της, τον οποίο χαρακτηρίζει εγκληματία, αχάριστο και ψεύτη και συνεχίζει στην ανοικτή επιστολή της που δημοσιοποίησε στο facebook: «εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται θεραπεία. Θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Αναφερόμενη στο γιο της, αναφέρει: «ο Τζέικ λέει ότι γνωρίζει πως είμαι ψυχικά ασθενής. Πες σ’ αυτόν τον διαβολικό γιο μας, ότι το άτομο που υποφέρει από δυο γ@μημ@νες ιατρικές παθήσεις, των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αυτοκτονικές τάσεις, δεν χειραγωγείται».

«Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε, αν καταφέρω να ζήσω», συμπληρώνει η Σινέντ, ενώ στρέφεται και εναντίον του πατέρα της, κατηγορώντας τον πως της ζητούσε 20.000 δολάρια κάθε τρεις μήνες.

«Δεν είχα ποτέ καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα κανενός από τα παιδιά μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Τζέικ δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πολέμησα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Ένα παιδί σαν εμένα. Εσύ και ο πατέρας μου με αφήσατε σε ένα νοσοκομείο για να κάνω έκτρωση. Πόσες γυναίκες ανάγκασες να κάνουν έκτρωση Τζον; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα πριν από σχεδόν 16 χρόνια».

Απειλώντας τους συγγενείς της με νομικές διώξεις, η Σινέντ συνεχίζει: «κανείς σας δεν θα με ξαναδεί, εξαιτίας αυτού που κάνατε. Αν καταφέρω να μην αυτοκτονήσω, θα πρέπει να πληρώσεις (σ.σ. απευθύνεται στον πρώην σύζυγο της) τα ιατρικά έξοδα και θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με αυτό, καθώς ήσουν και παραμένεις ο επικεφαλής συντονιστής της ψυχολογικής και συναισθηματικής καταστροφής μου. Και δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά σε εσένα ή στα 4 παιδιά μου, εξαιτίας σου. Εξήγησε στον Σέιν και τον Γέσουα γιατί η μαμά εξαφανίστηκε».

«Θα σας δω στο δικαστήριο. Είμαι ανίκανη να δουλέψω. Έχω χάσει το φετινό και το περσινό εισόδημα. Είχα τεράστια ιατρικά έξοδα και ένα τεράστιο τραύμα εξαιτίας σου. Να προσεύχεσαι στο Θεό να με σκοτώσει, γιατί αλλιώς δεν θα το αφήσω», καταλήγει το οργισμένο μήνυμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις