Την οργή της για όλους εκείνους που χαίρονται για τις δραματικές ώρες στο MEGA, κυρίως μέσα από το hasthtag #MEGA_telos και και #rip_mega εξέφρασε η Έλενα Ακρίτα, μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

Η δημοσιογράφος σχολίασε τις αναρτήσεις που αποπνέουν αισθήματα χαράς και ικανοποίησης για το ενδεχόμενο να κλείσει το κανάλι αν τελικά οι μέτοχοι δεν συμφωνήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του.

Συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα γράφει:

«Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το ‘κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ’. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Σαν να ‘έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.

Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Το Mega που κλείνει είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.

Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας πάει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις