Στο πλευρό του Τζόνι Ντεπ βρίσκονται και οι δύο τέως σύζυγοί του, Βανέσα Παραντί και Λόρι Αν Αλισον, όπως και η κόρη του Λίλι Ντεπ, μετά τις καταγγελίες της νυν εν διαστάσει συζύγου του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, ότι ο γνωστός ηθοποιός την κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά.

Η Βανέσα Παραντί φέρεται να έχει γράψει μία επιστολή για το πρόσωπό του, πιθανώς για χρήση στο δικαστήριο, η οποία κοινοποιήθηκε στο ΤΜΖ.

«Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο πατέρας των δύο παιδιών μου και είναι ένα ευαίσθητο, όλο αγάπη και αγαπητό πρόσωπο και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες που έχουν γίνει είναι εξωφρενικές. Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτή η εικόνα δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα του άντρα με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια», φέρεται να έγραψε η Γαλλίδα καλλιτέχνις.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα η Λόρι Αν Αλισον, η πρώτη του σύζυγος είπε σε φίλους ότι ο Ντεπ – με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1983 έως το 1985 – είναι ένα ήπιο πρόσωπο, ευγενικό με τα ζώα και ότι ποτέ δεν υπήρξε επιθετικός κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Αλλά και η 17χρονη κόρη του σταρ Λίλι Ντεπ έκρινε ότι ήρθε η στιγμή να τον στηρίξει. Ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με τον μπαμπά της, όταν ήταν μωρό, και έγραψε: «Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω ποτέ γνωρίσει. Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας για τον αδελφό μου και για μένα. Οσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν το ίδιο πράγμα».«Δεν μου φαίνεται βίαιος άνθρωπος. Είναι χαμηλών τόνων τύπος, πάντα ήταν. Ένας τζέντλεμαν, όχι βίαιος». Με αυτά τα λόγια ο Μίκι Ρουρκ υποστήριξε τον Ντεπ, σε συνέντευξή του επίσης στο TMZ.

Η Αμπερ Χερντ, επί 15 μήνες σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός την κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά, και το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις