Το πολυσυζητημένο «διαζύγιο μετά ξύλου» του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ έχει προκαλέσει πλείστα όσα δημοσιεύματα σε όλο τον πλανήτη. Κάποια από αυτά υποστηρίζουν ότι «πέτρα του σκανδάλου» ενδέχεται να είναι η Κάρα Ντελεβίν, καθώς ο ηθοποιός φοβόταν ότι η σύζυγός του είχε σχέσεις με το νεαρό μοντέλο από τη Βρετανία.

Γράφεται ακόμη ότι οι υποψίες του Ντεπ έγιναν εντονότερες στο τέλος του 2014 όταν οι δύο γυναίκες έκαναν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, την περίοδο που ο 52χρονος ηθοποιός γύριζε με τον Τιμ Μπαρτον την ταινία «Alice Through The Looking Glass» στη Μεγάλη Βρετανία και η Χερντ φέρεται να μην σεβόταν την ανάγκη του για ξεκούραση

«Η Άμπερ και η Κάρα συνήθιζαν να διασκεδάζουν συχνά μαζί και δεν έκρυβαν ότι έτρεφαν συναισθήματα η μια για την άλλη» λέει άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Τζόνι Ντεπ πίστευε ότι η όμορφη Κάρα ήταν «αντιπαθητική και ασεβής».

Ένα άλλο θέμα θίγει η βρετανική The Mirror, καθώς αναφέρει ότι η Αμπερ Χερντ θεωρούσε τον εαυτό της παντρεμένη με την Τάσια βαν Ρι. Αν και τότε ο γάμος ομοφυλοφίλων δεν ήταν νόμιμος, το ζευγάρι έκανε τα πάντα για να δείχνει όσο τον δυνατόν νομιμότερος, με την Αμπερ να αλλάζει, μάλιστα, και το επίθετό της σε βαν Ρι, το 2008.

Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως το ζευγάρι πραγματοποίησε ιδιωτική τελετή το 2011 στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από πολύ στενούς φίλους να παραστούν και να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός. Η Αμπερ, όπως σημειώνει η The Mirror, δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από την Ταίσα, εξαιτίας της μη νομιμότητας της τελετής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις