Ο 43χρονος Μοχάμεντ Αμπάντ έκανε για πρώτη φορά (-) με το βιονικό του πέος τον περασμένο Ιανουάριο και διαπίστωσε ότι δεν ήταν αυτό που περίμενε…

O 43χρονος Μοχάμεντ Αμπάντ έχασε το πέος του σε ηλικία έξι ετών σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Από το 2012 υπεβλήθη σε μια σειρά λεπτών χειρουργικών επεμβάσεων στο Λονδίνο για να αποκτήσει βιονικό πέος, το οποίο οι γιατροί δημιούργησαν από μόσχευμα που πήραν από το μπράτσο του.

Ο Αμπάντ έχει κάνει συνολικά 121 χειρουργικές επεμβάσεις στο πέος του, μέχρι που οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμο και αποφάσισε να το δοκιμάσει έχοντας μια πρώτη (-)ουαλική επαφή με ιερόδουλη.

Όπως λέει στη Sun, ο Αμπάντ απογοητεύτηκε γιατί το βιονικό του πέος ήταν υπερβολικά μεγάλο, για την ακρίβεια, 20 εκατοστά!

Απευθύνθηκε στους γιατρούς του University College στο Λονδίνο για να σμικρύνουν το πέος του και για να πάρουν σπερματοζωάρια από τους όρχεις του, αφού όπως δήλωσε στον βρετανικό Τύπο, το όνειρό του είναι να γίνει πατέρας.

Η επέμβαση σμίκρυνσης στο πέος του 43χρονου έγινε πριν λίγες μέρες και ενθουσιασμένος δήλωσε στην Sun: «Δεν μπορώ να περιμένω, ανυπομονώ, όταν αφαιρεθούν τα ράμματα, θα αρπάξω την πρώτη ευκαιρία για να το δοκιμάσω…».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις