Στον απόηχο της πολυσυζητημένης οργισμένης τηλεφωνικής παρέμβασης του Δημήτρη Κοντομηνά στον αέρα της εκπομπής Happy Day την περασμένη Δευτέρα, ήρθε μια ανακοίνωση σε έντονο ύφος από την ΕΣΗΕΑ, ακατανόητη εν πολλοίς, καθώς καταλογίζει ευθύνες για το ύφος και το ήθος Κοντομηνά και στην… κυβέρνηση!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πλευρά της, αναγκασμένη προφανώς να… «κάνει γαργάρα» την απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του αφεντικού της (ο οποίος υπενθύμισε απροκάλυπτα ότι «ο μισθός τρέχει»), «τα έχωσε» στην ΕΣΗΕΑ.

Μέσα από την εκπομπή της Τετάρτης, την ώρα της σύνδεσης με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τα εξής: «Όταν είσαι τρεις ώρες κάθε μέρα στον αέρα εδώ και δυόμισι τρία χρόνια, μπορεί να έχεις και μια κακή στιγμή και όλοι ψάχνουν αφορμή στον βωμό της ανθρωποφαγίας που μας διακατέχει μια κακή σου στιγμή για να σε πετροβολήσουν. Και αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις, ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων και μετά να πάνε να το παίξουν καμπόσοι με ανακοινώσεις. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις