Κάτι συμβαίνει με το Game of Thrones όπου οι παραγωγοί και οι υπεύθυνοι κάστινγκ προτιμούν ιερόδουλες, εν ενεργεία ή εκτός επαγγέλματος, για κάποιους γυναικείους ρόλους. Μετά την Τζοζεφίν Γκίλαν που δήλωσε «Το Game of Thrones με έσωσε από την πορνεία», αποκαλύπτεται ότι και μια άλλη ηθοποιός ασκεί το «αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου» ακόμη και σήμερα.

Η Saeeda Vorajee έπαιξε στις πρώτες δυο σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, κάνοντας αισθητή την παρουσία της στους φαν εξαιτίας της ομορφιάς της. Στη σειρά ο ρόλος της ήταν αυτός της ιερόδουλης Αρμέκα και μάλιστα έμεινε στην ιστορία για μια άκρως ερωτική λεσβιακή σκηνή που προβλήθηκε.

Κάποια μέσα αποκάλυψαν ότι η 41χρονη εργάζεται ακόμη και σήμερα ως συνοδός πολυτελείας, βγάζοντας έτσι τα προς το ζην και εκμεταλλευόμενη τη φήμη που απέκτησε από τη σειρά.

Το «καλλιτεχνικό» της όνομα είναι Sahara Knite και συναντιέται με πελάτες τόσο στο χώρο τους όσο και σε ξενοδοχείο σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα. Οι αμοιβές θεωρούνται τσουχτερές, 900 δολάρια για μια «(-)ουαλική επαφή» αλλά όπως δηλώνει η ίδια, το κάνει επίτηδες «για να μην την ενοχλεί όποιος να ‘ναι».

Η Saeeda Vorajee είναι Ινδικής καταγωγής, μουσουλμάνα το θρήσκευμα και επαγγελματικά ειδικεύεται σε ρόλο dominatrix, δηλαδή «αφέντρας».