«Πόλεμος έχει ξεσπάσει για την μοιρασιά της περιουσίας του Νίκου Καρβέλα και της Ανίτας Πάνια μετά τον χωρισμό τους, σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού. Ο συνθέτης έχει φύγει εδώ και μήνες από το σπίτι τους στην Εκάλη, στο οποίο παρέμεινε η Αννίτα Πανιά με το γιο τους Αντρέα.

Ήδη ο Νίκος Καρβέλας αναζητά, συμφωνά με το περιοδικό Ciao, άλλη κατοικία, κοντά τους, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν, όταν και πάλι το ζευγάρι, στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού περνούσε κρίση στη σχέση του.

Πέρα απ’ αυτό, ήδη οι δύο τους φαίνεται ότι είναι σε συνεννόηση για το ποσό της διατροφής που θα πρέπει να πληρώνει ο συνθέτης στην Αννίτα Πάνια, κάτι το οποίο ανεξαρτήτως διαζυγίου ισχύει από τώρα, καθώς πλέον οι τρεις τους δεν ζουν μαζί.

Άγνωστο παραμένει – και θα παραμείνει – και το ποσό των μετρητών που θα κληθεί να μοιράσει το ζευγάρι, χρήματα που αποκτήθηκαν κατά την κοινή τους ζωή και τα οποία βρίσκονται αποταμιευμένα σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όπως λένε πηγές που γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, θέμα ενδέχεται να τεθεί και για τη χρήση της εξοχικής τους κατοικίας στην Καλαμάτα, όπου τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι με το γιο τους περνούσαν πολλούς μήνες κάθε χρόνο. Πέρα από τα ακίνητα και τα μετρητά, υπάρχουν και τα λοιπά πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία, αυτοκίνητα, μεταξύ τους αλλά και ανάμεσα στους δικηγόρους τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Νίκος Καρβέλας θα είναι εκείνος που θα αναλάβει το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος, καθώς η δική του περιουσία είναι σαφώς μεγαλύτερη από εκείνη της Αννίτας Πανιά, τα οικονομικά της οποίας ουσιαστικά άρχισαν να μπαίνουν σε τάξη από τότε που οι δυο τους ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή.

Οι φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν ότι ο Νίκος Καρβέλας θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος με την εν διαστάσει σύζυγο του κι αυτό λόγω του παιδιού τους, το οποίο θέλει να συνεχίσει να ζει στο ίδιο επίπεδο ζωής όπως και πριν από τον χωρισμός τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δύο τους τα βρίσκουν στο μοίρασμα, κάτι που εάν δεν διευθετηθεί σύντομα, θα τους φέρει αντιμέτωπους στις δικαστικές αίθουσες.

Οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι επί του παρόντος η επικοινωνία του ζεύγους γίνεται σε “πολιτισμένα πλαίσια”, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν το παιδί τους, το οποίο και οι δύο τους λατρεύουν.

Η Άννα Βίσση, εάν υπάρξει αντιδικία μεταξύ του Καρβέλα και της Πάνια θα βρίσκεται στο πλάι του και θα είναι μάρτυρας υπέρ του στη διαδικασία για το μοίρασμα της περιουσίας, αν το πρώην ζευγάρι δεν μπορέσει να βρει λύση εξωδικαστικά.

Πηγή: Ciao

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις