“Η Ντονατέλα θα ήθελε να χρησιμοποιήσει την περίσταση ως μια ευκαιρία για να μοιραστεί την απίστευτη μουσική από έναν αγαπημένο φίλο που της λείπει πολύ”, έλεγε το σημείωμα του διάσημου οίκου, δια χειρός Ντονατέλας Βερσάτσε, που περίμενε στα καθίσματα τους καλεσμένους της επίδειξης του οίκου Versace, στην Εβδομάδα Αντρικής Μόδας του Μιλάνο.

Όταν ξεκίνησε η επίδειξη όλα τα μοντέλα του οίκου εμφανίστηκαν με σύνολα που αναφέρονταν στο ιδιότυπο στιλ του Prince. To soundtrack που ακουγόταν ήταν μια ακυκλοφόρητη διασκευή του τραγουδιού «Kiss» και δύο ακόμα κομμάτια που έγραψε ο Prince για την ίδια την Ντονατέλα και τον οίκο της.

«Μου έστειλε αυτά τα τραγούδια περίπου πέντε μήνες πριν», εξομολογήθηκε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας σε συνέντευξη στους NYT, αποκαλύπτοντας ότι ο θρύλος της ροκ, της έστελνε συνεχώς τραγούδια.

«Μου έστελνε μουσική όλη την ώρα. Οι άνθρωποι αναζητούν το θησαυροφυλάκιο με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του. ΕΓΩ είμαι αυτό»! είπε η Donatella Versace στους New York Times.

Ο μύθος του Prince φαίνεται πως θα συνεχίσει να υπάρχει για χρόνια μετά τον πρόσφατο θάνατο του, αφού τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην εβδομάδα μόδας και έκαναν τους πάντες να μιλούν γι’ αυτά, πολύ περισσότερο απ’ότι για τη μόδα και τις τάσεις της.

Δείτε το βίντεο της επίδειξης όπου ακούγεται το soundtrack του Prince


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις