Τελικά αποδείχτηκε «μαϊμού» το τηλεφώνημα στην αστυνομία του Σικάγο που ανέφερε ότι η διάσημη Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinead O’Connor απειλεί ξανά να αυτοκτονήσει πέφτοντας από γέφυρα. Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο είπε ότι όντως υπήρχε μια γυναίκα στη γέφυρα που έμοιαζε με την περιγραφή, αλλά δεν ήταν η διάσημη τραγουδίστρια.

Λίγες ώρες αργότερα, η Sinead O’Connor διέψευσε τις φήμες ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσω Facebook, και αναφέρθηκε εμμέσως και στο Brexit στη Βρετανία.

Απευθυνόμενη στην δημοσιογράφο Anne Harris έγραψε: «Την γ@μ@σ@ς από τον Gerry Adams. Η Ιρλανδία πλέον δεν ανήκει στην Βρετανία! Συγχαρητήρια σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί που πέθανε για την ελευθερία της Ιρλανδίας και σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, που καταδιώχθηκαν ανελέητα από το αποκαλούμενο Ιρλανδικό Κράτος γιατί στηρίξαμε το Sinn Fein και το δημοκρατικό κίνημα. Ήρθε η ώρα μας

Ως υστερόγραφο γράφει: «Παρεμπιπτόντως είναι βλακείες αυτά που γράφονται ότι πήδηξα από μια γέφυρα. Μια άθλια σκύλα στο Swords Garda αποφάσισε να διαδώσει ψεύτικα κουτσομπολιά. Είμαι πολύ χαρούμενη για να κάνω κάτι τέτοιο! Ιρλανδία 4 Αγγλία 0!»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις