Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει ότι τα χρήματα για την καμπάνιά του αρχίζουν να «στερεύουν» και άρχισε τον επικοινωνιακό «ανταρτοπόλεμο» στην προσπάθειά του να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ένας λογαριασμός με το όνομα «BabesForTrump» στο Twitter έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς σέξι αμερικανίδες ποζάρουν με ή χωρίς ρούχα και με αξεσουάρ που δείχνουν την στήριξή τους στο Ντόναλντ Τραμπ.

Την ιδέα είχαν 4 φοιτήτριες οι οποίες δημιούργησαν τον λογαριασμό τον Φεβρουάριο, υποστηρίζοντας πως δεν φοβούνται να δείξουν λίγο γυμνό παραπάνω για τον αγαπημένο τους υποψήφιο, ειδικότερα μετά από τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το γυναικείο φύλο υποστηρίζει την Χίλαρι Κλίντον.

Εν τούτοις, παρά την επιτυχία του συγκεκριμένου λογαριασμού και του hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet , το κόμμα των Ρεπουμπλικανών και ο Τραμπ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ σ΄αυτό, ενώ οι τέσσερις φοιτήτριες έχουν αναφέρει πως δεν έχουν καμία (φιλική ή άλλη) σχέση με τον Τραμπ. Βλέπετε, υπάρχει και ένα συντηρητικό κοινό που δεν συμφωνεί με αυτού του είδους την έκθεση και που δεν πρέπει να «τρομάξει» εν όψει των εκλογών.

«Στόχος του λογαριασμού είναι να δημιουργηθεί μία αυτόνομη πλατφόρμα με φοιτητές (κυρίως γυναίκες), οι οποίες να μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τις πολικές τους πεποιθήσεις», είπε στη Huffington Post ένας από τους υπεύθυνους τους λογαριασμού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις