Κρουαζιέρα οργίων για swingers, δηλαδή ζευγάρια που ανταλλάσσουν συντρόφους με φόντο τα ελληνικά νησιά, διοργανώνει το εξειδικευμένο πρακτορείο SDC. Το ταξίδι της ακολασίας θα κρατήσει εφτά ημέρες και οχτώ «καυτές» νύχτες και θα περιλαμβάνει (-) shows, ξέφρενα parties στην πισίνα και ανταλλαγές συντρόφων.

Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για το 2017, το διάστημα από 28/6 έως 5/7, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του πρακτορείου.

Με αφετηρία την Αθήνα, το κρουαζιερόπλοιο της ακολασίας θα κάνει στάση στη Μύκονο, στην Πάρο, στην Κω, στην Ρόδο και στη Σαντορίνη.

«Το πολυτελές μας σκάφος μας θα μετατραπεί σε φάρο (-)ουαλικότητας όπου ο ρομαντισμός, το πάθος και οι ένοχες απολαύσεις, θα είναι το μέρος μίας περιπέτειας!…Τα δελεαστικά νησιά και το Αιγαίο θα αποτελέσουν το φόντο για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε (-)ι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και τα ζευγάρια του SDC», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του πρακτορείου.

Όσο για το πρόγραμμα της κρουαζιέρας, αυτό περιλαμβάνει (-) shows, pole dancing, (-)y μαθήματα yoga, μαθήματα ταντρικού (-) και αναρίθμητα parties.

Στη guest list των ζευγαριών που ανταλλάσσουν συντρόφους, συναντάμε ζευγάρια από όλο τον κόσμο, κυρίως από τη Γερμανία, την Πορτογαλία, τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Ιταλία, το Βέλγιο και την Ισπανία.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα κυμαίνονται γύρω στα 5.200 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις