Άγριος καυγάς στη Μύκονο μεταξύ της Λίντσεϊ Λόχαν και του Ρώσου δισεκατομμυριούχου συντρόφου της Ιγκόρ Ταραμπάσοφ με αφορμή ένα SMS.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, διάβασε στο κινητό του συντρόφου της ένα μήνυμα και έγινε έξαλλη, με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν και εκείνη να πετάξει το τηλέφωνό του στη θάλασσα.

Τότε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος, έριξε στα μούτρα της αγαπημένης του το ποτό που κρατούσε. Όλα κι όλα, αλλά όχι και το κινητό στη θάλασσα, σωστά;

Αν και εκπρόσωποι της 30χρονης σταρ διαψεύδουν το επεισόδιο, η ίδια έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στα social media, γράφοντας: «το να είσαι ερωτευμένος είναι κουραστικό… Ιδιαίτερα όταν είσαι μία μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα και έχεις ήδη δει ότι το πιο σημαντικό στην αγάπη είναι να τελειώνει η μέρα σου με ηρεμία».

Εν τούτοις, κάποιες ώρες μετά τον καυγά, το ζευγάρι πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με ένα emoji καρδούλα, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν. Μάλλον ο Ιγκόρ έχει την οικονομική δυνατότητα να αντικαταστήσει το κινητό του τελικά.

Πηγή: thesun.co.uk