Μία νεαρή θαυμάστριά τους που πέθανε από καρκίνο τίμησαν ο ράπερ Ντρέικ και η ποπ σταρ Ριάνα. Ο Ντρέικ αφιέρωσε το άλμπουμ που κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου στην έφηβη θαυμάστριά του – που τότε έδινε μάχη με τον καρκίνο – γράφοντας στο εσωτερικό της θήκης «αυτή η δουλειά είναι αφιερωμένη στην Μέγκαν Φλόρες. Προσεύχομαι να γίνει καλά κάθε μέρα».

Η Φλόρες πέθανε το περασμένο Σάββατο μετά από μετάσταση που έκανε ο καρκίνος και ο Ντρέικ με την Ριάνα απέτισαν φόρο τιμής στον νεαρό θαυμαστή τους κοινοποιώντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αναπαύσου εν ειρήνη άγγελέ μου», έγραψε ο Ντρέικ στο Instagram, «Ξέρω ότι οι ουρανοί γιορτάζουν σήμερα. Σε ευχαριστώ για τις στιγμές και τα συναισθήματα που μοιράστηκες μαζί μου. Νιώθω ευλογημένος που σε γνώρισα».

Από την πλευρά της η Ριάνα «ποστάρισε» τη φωτογραφία που είχαν βγάλει μαζί με την Φλόρες και τον Ντρέικ γράφοντας: «Είχα την τύχη να γνωρίσω ένα άγγελο στη γη. Με ενέπνευσε τόσο πολύ με τη δύναμή της και την λαχτάρα της για τη ζωή! Ξέρω ότι θα υπάρχει πάντα ένα χαμόγελο για μένα. Ξεκουράσου κοριτσάκι μου! Θα μου λείψεις!!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις