Καθηλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της με σοβαρά προβλήματα υγείας βρίσκεται η σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά Νόρα Βαλσάμη. Η ηθοποιός παρουσιάζει κινητικά προβλήματα που ελπίζει να ξεπεράσει με μια προγραμματισμένη επέμβαση στην χολή.

Έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της και τον γιο της, η σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά και θεάτρου μιλάει στην εφημερίδα Freddo: “Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση”, δηλώνει στην εφημερίδα.

“Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ”, συμπληρώνει η Νόρα Βαλσαμη.

Τα προβλήματα υγείας την έχουν αναγκάσει τα τελευταία χρόνια να απέχει από το επάγγελμά της. Η ίδια υποστήριξε πως παρότι είχε προτάσεις δεν μπορούσε να συμφωνήσει, λόγω των προβλημάτων υγείας της, αλλά και γιατί ένιωθε πολύ κουρασμένη μετά τόσα χρόνια καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας

Τα τρία περίπου τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε δημόσιες εμφανίσεις καθώς, όπως λέει, «δεν μπορώ ούτε να ντυθώ, ούτε να βάλω τα παπούτσια μου, και γι’ αυτό μένω κλεισμένη στο σπίτι μου»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις