Ένα από τα πιο πολύκροτα πρόσφατα διαζύγια είναι αυτό του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ. Πριν λίγους μήνες, η Χερντ με μώλωπες στο πρόσωπο κατηγόρησε τον ηθοποιό για συστηματική κακοποίηση και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, διεκδικώντας μέρος της μεγάλης περιουσίας του χολιγουντιανού σταρ.

Όμως η ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τα όσα υποστηρίζει ότι πέρασε κατά τον σύντομο συζυγικό βίο της και σύναψε σχέση με έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, τον Elon Musk.

Ο Musk, είναι ιδρυτής της Tesla και σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ ΤΜΖ, η Χερντ πέρασε, το σαββατοκύριακο μαζί του σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαϊάμι.

Η περιουσία του Musk αποτιμάται σε 12 δις δολάρια, είναι 45 ετών και συνιδρυτής της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla Motors.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια. Κατάγεται από την Νότια Αφρική όπως και η Άμπερ Χερντ. Και εκείνος πήρε πρόσφατα διαζύγιο από την ηθοποιό Talullah Riley, με την οποία χώρισε μια φορά το 2010 και την ξαναπαντρεύτηκε το 2012.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις