Η κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, αναμένεται να παίξει σε μία νέα ταινία που θα γυριστεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με τίτλο «Οι πύλες του Άδη». Πρόκειται για μια αμερικανική παραγωγή του σκηνοθέτη Φραντσέσκο Βιτάλι.

Η ίδια δήλωσε στην Reallife: «Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω ταινία στην Ελλάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πατρίδα του πατέρα μου. Είναι όνειρο ζωής γιατί θα δω μέρη της ελληνικής επικράτειας που δεν είχα άλλοτε την ευκαιρία να επισκεφθώ».

Στο πλευρό της Theodora Greece, όπως είναι το …καλλιτεχνικό επίθετο που υιοθετεί η ίδια, θα παίξουν ο Μάνος Γαβράς που θα υποδύεται τον Άδη και η Βάσια Παναγοπούλου που θα κάνει την θεά Δήμητρα.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ 90 λεπτών όπου: «Έξι Αμερικανοί φίλοι, επισκέπτονται την Ελλάδα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ, με θέμα την Ελληνική μυθολογία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε ένα ξενοδοχείο, ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το ποτάμι και το δάσος κρύβουν πολλούς κινδύνους και μυστικά που οι έξι επίδοξοι ντοκιμαντερίστες δεν έχουν φανταστεί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις