Τη μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Ανδρέας Μπάρκουλης ο οποίος νοσηλεύεται και πάλι στην Εντατική του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου Αγία Όλγα.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας προκλήθηκε αναστάτωση από δημοσιεύματα που ανέφεραν ψευδώς ότι πέθανε. «Σταματήστε να γράφετε για τον Μπάρκουλη ότι πέθανε. Δίνει αγώνα στο νοσοκομείο αλλά είναι ζωντανός», έγραψε στο Facebook η Καίτη Φίνου, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους…

«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έχει φτάσει στα τέρμα… Είναι στα χέρια του Θεού», έγραψε από την πλευρά της η σύζυγος του, Μαίρη, που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, μαζί με τα παιδιά του, τα εγγόνια του και φιλικά πρόσωπα.

Ο μεγάλος ηθοποιός από την προπερασμένη Παρασκευή βρισκόταν διασωληνωμένος αντιμετωπίζοντας λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια με την κατάσταση του να κρίνεται μη αναστρέψιμη και τον ίδιο να μεταφέρεται σε θάλαμο μέχρι χθες, που μεταφέρθηκε ξανά στην εντατική.

Οι θεράποντες ιατροί από την περασμένη Κυριακή ενημέρωσαν την οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη για την κρισιμότητα της κατάσταση της υγείας του και την προετοίμασαν για το μοιραίο.

«Ο πατέρας μου ζήτησε να δει τα εγγόνια του και τον γιό του. Τους έδωσε το χέρι του να το φιλήσουν για να πάρουν την ευχή του. Όταν έσκυψα να τον φιλήσω, μου είπε με όση δύναμη του έχει απομείνει «να με αγαπάτε τώρα που θα φύγω» και μετά έπεσε σε κώμα ξανά» δήλωσε συντετριμμένη η κόρη του Βίκυ στην εφημερίδα Freddo.

Στο πλευρό του ηθοποιού παραμένει διαρκώς η σύζυγός του, ενώ από το δωμάτιό του δεν έλειψαν ο γιος τους, Νίκος, η κόρη του, Βίκυ και τα τρία εγγόνια του, καθώς και φιλικά του πρόσωπα, όπως η Ρένα Κουμιώτη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις