Υιος Μπάρκουλη: «Θα ζεις για πάντα μέσα από εμένα»

Υιος Μπάρκουλη: «Θα ζεις για πάντα μέσα από εμένα»
Ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, μέσω μιας ανάρτησης στο facebook που συγκίνησε όλους όσους την διάβασαν:

«Άγγελε μου σ’ αγαπάω. Να προσέχεις εκεί που είσαι.  Μου λείπεις. Θα μείνω δυνατός για να τους αποδείξω ότι θα ζεις για πάντα μέσα από εμένα. Έφτιαξες πολιτισμό και ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο. Σ’ αγαπάω να προσέχεις άγγελέ μου».

Η είδηση του θανάτου του Αντρέα Μπάρκουλη σκόρπισε θλίψη στους καλλιτεχνικούς κύκλους και οι φίλοι και συνεργάτες του τον αποχαιρέτησαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Η Ζωή Λάσκαρη είπε «αντίο» στον Αντρέα Μπάρκουλη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook:

«Ανδρέα, Δεν έχω λόγια... Δεν θέλω να σου πω για το μεγάλο σου ταλέντο. Ο κόσμος ξέρει. Θέλω μόνο να σου πω, έτσι για αντίο, πως υπήρξες το καλύτερο παιδί του ελληνικού κινηματογράφου. Αυτή τη σπάνια καλοσύνη σου που φωταγωγεί ακόμα τη ζωή μου την κρατάω σαν μονάκριβο φυλαχτό. Σε αποχαιρετώ αγαπημένε μου», ανέφερε η ηθοποιός.Ο Κώστας Φέρρης αποχαιρέτησε τον Ανδρέα Μπάρκουλη μέσω facebook γράφοντας: «Αντίο φίλε, κουμπάρε, τρυφερέ, αγαπημένε, άμυαλε... Καλό σου ταξίδι, μακρυά από τις κακίες των ανθρώπων. Θα σ' έχω για πάντα στην καρδιά μου».


Τον αγαπημένο της ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη αποχαιρέτησε και η Καίτη Φίνου. «Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Αντρέα. Δύναμη Μαίρη μου...Τόσα χρόνια πλάι του έδωσες μεγάλο αγώνα... Δεν θα λυγίσεις τώρα. Νικόλα μου να είσαι καλά να τον θυμάσαι...» έγραψε η ηθοποιός.

«Όσο και να θέλουμε να κρατάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε εδώ κοντά μας έρχεται η στιγμή που το καντήλι μας σβήνει. Καλό ταξίδι όμορφε Ανδρέα μας. Αιωνία σου η μνήμη. Πάντα νέος θα είσαι στη μνήμη μας και όμορφος και ταλαντούχος. Δύναμη στην οικογένειά σου που σε υπερλάτρευε. Ήσουν τυχερός στη μάταιη ζωή που ζούμε όλοι μας. Καλό ταξίδι», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου και συνόδευσε τα συγκινητικά της λόγια με μια φωτογραφία του εμβληματικού ηθοποιού.