«Το να μην έχεις πατέρα είναι σκληρό. Αλλά το να τον χάσεις είναι ακόμα πιο σκληρό»… Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε τον Ανδρέα Μπάρκουλη ο μεγαλύτερος γιος του, που δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του.

Εκτός από το Νικόλα, που ο ηθοποιός απέκτησε με την τρίτη και τελευταία σύζυγό του, την Μαίρη, ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε άλλα δύο παιδιά, μία κόρη και ένα γιο.

Ο Dre Dyrland γεννήθηκε τον Γενάρη του 1976 και ζει στον Καναδά με τη σύζυγο και το παιδί του. Ο 40χρονος σήμερα Dre δεν γνώρισε τον Ανδρέα Μπάρκουλη, παρά τον είδε μόνο μία και μοναδική φορά σε όλη του τη ζωή, όταν ήταν 20 ετών!

Παρά ταύτα δημοσίευσε στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα… «Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα πιο δυνατά του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στα 20 μου, αφού οι ζωές μας ήταν σε διαφορετικά σημεία της γης…», έγραψε στο Facebook ο 40χρονος και πρόσθεσε: «το να μην έχεις πατέρα στη ζωή σου είναι σκληρό. Αλλά το να χάσεις τον πατέρα σου είναι ακόμα πιο σκληρό. Μακάρι να αναπαυτείς στον ουρανό ανάμεσα στα αστέρια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις