Ακόμα μια σεζόν μοναδικής διασκέδασης μας περιμένει στην πόλη. Από εδώ και στο εξής, πολλές είναι οι πρεμιέρες, οι νέες συνεργασίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, τα σχήματα που θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Από τον πλούσιο αυτό χάρτη της διασκέδασης, τον χειμώνα 2016-17, δεν θα μπορούσε να λείπει και το κλασικό δίδυμο διασκέδασης, που εδώ και έξι χρόνια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Από τα μέσα Νοεμβρίου, Διονύσης Σχοινάς 4711 επιστρέφουν δυναμικά στην Αθήνα και ετοιμάζονται να απογειώσουν για τα καλά το κέφι και τη διασκέδαση. Έκτοτε, καλλιτέχνης και κέντρο θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο και θα αποτελέσουν κλασικά την κορυφαία επιλογή διασκέδασης και τη φετινή σεζόν.

4711 ΜΑΡΟΥΣΙ 2016-17


Ο Διονύσης Σχοινάς αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των 90s και όχι άδικα. Οι επιτυχίες που είχε κυκλοφορήσει τότε έχουν αναδειχθεί σε διαχρονικές και ακούγονται δυναμικά μέχρι και σήμερα, δύο δεκαετίες αργότερα. Όπως όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες είχε τα πάνω και τα κάτω ανά περιόδους. Έτσι, ενώ η δεκαετία εκείνη τον είδαμε να μεσουρανεί, στην πορεία τον είδαμε να φεύγει από την πρώτη γραμμή της ελληνικής μουσικής, χωρίς ποτέ ωστόσο να αφήσει τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

Το 2011 ένα νεοσύστατο μαγαζί στο Κολωνάκι, το 4711, ξεκίνησε την πορεία του στη νύχτα και εμπιστεύτηκε στον Διονύση Σχοινά και τον μαέστρο του, τον Κώστα Λαϊνά, τις live βραδιές του. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο που έβγαλε ασπροπρόσωπους του ιθύνοντες για την επιλογή τους, αλλά και επανέφερε για τα καλά τον τραγουδιστή σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νύχτα.

Οι εμφανίσεις του διδύμου Διονύσης Σχοινάς 4711 αγκαλιάστηκαν θερμά και συνεχίστηκαν και την επόμενη σεζόν. Η μία έφερνε το πράσινο φως για την επόμενη, μέχρι που φτάσαμε αισίως στη σεζόν 2016-17, που ο Διονύσης Σχοινάς μαζί με τον μαέστρο του, ανεβαίνουν για έκτη συνεχόμενη σεζόν στη σκηνή του για να φέρουν και πάλι τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Λίγος καιρός απέμεινε ακόμα μέχρι τη στιγμή που οι Διονύσης Σχοινάς 4711 θα προστεθούν στο χάρτη της διασκέδασης της πόλης και θα μονοπωλήσουν για ακόμα έναν χειμώνα το ενδιαφέρον μας.

4711 ΣΧΟΙΝΑΣ 2016-17

Το 4711 ξεκίνησε την πορεία του στη νυχτερινή διασκέδαση από το Κολωνάκι. Από εκεί έδωσε γερά το στίγμα του στη νύχτα έχοντας τον Διονύση Σχοινά στο δυναμικό του. Η τεράστια επιτυχία ανάγκασε τους ιθύνοντες να αλλάξουν γρήγορα στέκι και να μεταφερθούν σε μεγαλύτερους χώρους στα βόρεια προάστια της πόλης.

Αρχικά, το χειμώνα 2014-15 το είδαμε να στεγάζεται στην οδό Κηφισίας 7, ενώ την περσινή σεζόν άλλαξε και πάλι διεύθυνση πηγαίνοντας στο πρώην norrum Live και στη διεύθυνση Σινά και Κηφισίας. Έχει αλλάξει πολλές φορές σημείο συνάντησης όμως, ο τραγουδιστής του παραμένει σταθερός όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, η επιτυχία οδήγησε και στη δημιουργία 4711 και στη Μύκονο, από όπου κάθε καλοκαίρι μας ξεσηκώνει με τους ρυθμούς του και πάλι ο ίδιος καλλιτέχνης.

Φέτος, Σχοινάς 4711 ετοιμάζονται να επιστρέψουν και πάλι δυναμικά στην πόλη και να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και τους ερχόμενου χειμώνα, αφήνοντας και πάλι ανεξίτηλο το σημάδι τους στη διασκέδαση της πρωτεύουσας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σχήματα στα μπουζούκια του φετινού χειμώνα μπορείτε να μπείτε στη σελίδα
http://www.kratisinow.gr/