Ότι και να πούμε για το διαφημιστικό σποτ του αρώματος Kenzo World είναι λίγο. Συνήθως μια διαφήμιση γυναικείου αρώματος δεν περιγράφεται ως «διαβολική» ή «παρανοϊκή» και τα δύο αυτά επίθετα δεν χαρακτηρίζουν επ’ ουδενί τον οίκο μόδας Kenzo.

Οι επικεφαλής του σχεδιασμού Κάρολ Λιμ και Ουμπέρτο Λεόν από το 2011, οπότε και ανέλαβαν τα καθήκοντα τους, θέλησαν να προσδώσουν μια «άλλη ενέργεια» στον ιστορικό γαλλικό οίκο.

Η επιθυμητή έμφαση στην ένταση αποδίδεται με απίθανη δράση και ασταμάτητο χορό στη διαφήμιση για το άρωμα «Kenzo World» που σκηνοθέτησε ο Σπάικ Τζόουνς. Ο Τζόουνς έφτιαξε ένα έξαλλο, μανιακό, ασυνήθιστο, μουσικό βίντεο που πραγματικά δεν θυμίζει με τίποτα διαφήμιση αρώματος.

Πρωταγωνιστεί η επική χορεύτρια και πρωταγωνίστρια του «The Leftovers» Μάργκαρετ Κουέιλι την οποία χορογραφεί ο Ράιαν Χέφινγκτον. Η Κουέιλι χορεύει ασταμάτητα σαν να συγκλονίζεται από απίστευτους σπασμούς και στο τέλος βουτάει σε ένα πελώριο μάτι φτιαγμένο από λουλούδια. Ο αδελφός του Σπάικ Τζόουνς, Σαμ Σπίγκελ, έγραψε τη μουσική, που πραγματικά μένει στο μυαλό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις