Απρόσμενη ανατροπή στην υπόθεση του ράπερ Κρις Μπράουν, τον οποίο κατήγγειλε η Μις Καλιφόρνια, ισχυριζόμενη ότι την απείλησε με όπλο μέσα στο σπίτι του.

Την Τετάρτη, η Μπέιλι Κουράν κατήγγειλε τηλεφωνικά στην αστυνομία επίθεση του Κρις Μπράουν με πιστόλι εναντίον της, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα, να γίνει μια τεράστια αστυνομική επιχείρηση και οι αστυνομικοί να εισβάλλουν στο σπίτι του 27χρονου ράπερ, συλλαμβάνοντας τον, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές ώρες.

Ο Κρις Μπράουν αναγκάστηκε να πληρώσει εγγύηση 220.000 ευρώ ώστε να αποφυλακιστεί. Όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ των ΗΠΑ, υπάρχουν στοιχεία πως η «Μις Καλιφόρνια 2016» έχει ιστορικό μυθομανίας και ότι κατά το παρελθόν είχε πλάσει ξανά διάφορες ιστορίες με άντρες που απειλούσαν την ζωή της, οι οποίες αποδείχθηκαν τελικά κατασκευασμένες.

Σύμφωνα με μαρτυρία παλαιότερου συγκατοίκου της, η Μπέιλι Κουράν το 2013 τον είχε κατηγορήσει λέγοντας ότι απειλούσε τη σωματική της ακεραιότητα και ότι είχε προσλάβει εκτελεστή για να την σκοτώσει, με αποτέλεσμα να εκδοθεί περιοριστική εντολή εναντίον του ίδιου και της κοπέλας του.

Τελικά όμως απεδείχθη πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, καθώς έπειτα από αγωγή και μήνυση του πρώην συγκατοίκου της, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, με τις καταθέσεις να αποκαλύπτουν ότι η «Μις Καλιφόρνια» είχε επιτεθεί πρώτη στη σύντροφο του συγκατοίκου της, με αποτέλεσμα εκείνος να μπει στη μέση για να εμποδίσει τα χειρότερα.

Τότε η Μπέιλι δεν εμφανίστηκε ποτέ στα δικαστήρια και δικάστηκε ερήμην, κάτι που ενισχύει ακόμα το επιχείρημα της πλευράς του Κρις Μπράουν, ότι η ξανθιά καλλονή τον «παγίδεψε», στήνοντας μια ιστορία από το πουθενά, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις