«Από την πρώτη μέρα έγινε το “κλικ” και μετά όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα», λέει, στο περιοδικό «Down Town», ο επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου και περιγράφει το χρονικό της γνωριμίας του με την αμερικανίδα ηθοποιό Λίντσεϊ Λόχαν, γνωστή για την άστατη ζωή της.

Ο Ντένης γνώρισε την Λίντσεϊ στο πολυτελές μαγαζί του στη Μύκονο, το Rakkan, όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 2 Ιουλίου. «Αρχίσαμε να μιλάμε με μηνύματα, αρχικά σε φιλικό επίπεδο. Τη δεύτερη φορά που ήρθε στην Μύκονο, την φιλοξένησα σε μία βίλα που έχω νοικιάσει», αναφέρει.

Όπως λέει ο επιχειρηματίας, αμφότεροι χώρισαν την ίδια περίοδο, εκείνη από τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ κι εκείνος από την 7ετή σχέση του με την Νοέλ Κούτρα. «Είμαστε καλά μαζί! Προσπαθούμε να μην φωτογραφιζόμαστε έξω χέρι – χέρι γιατί δεν είναι ωραίο για τους πρώην μας. Αλλά, κάποια στιγμή, δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε γιατί και εγώ και αυτή θέλουμε να χαρούμε τη ζωή μας. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από τους τοίχους», εξιστορεί ο Ντένης, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα έγραψαν βρετανικές εφημερίδες περί αρραβώνα, χαρακτηρίζοντάς τα δημοσιεύματα «βλακείες».

Παράλληλα υποστηρίζει πως όσα γράφονται για την Λίντσεϊ, ότι είναι καμένη από τα ναρκωτικά, κλπ, δεν ισχύουν αλλά πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα, με την οποία τον ενώνει… το (-), αλλά και «ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ρομαντικός και ενδιαφέρων και ποτέ δεν βαριέσαι μαζί της».